Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość clepsydra20

czy można zmienić godzinę brania tabletek antykoncepcyjnych??

Polecane posty

Gość clepsydra20

biore tabletki antykoncepcyjne dwu-składnikowe, zwykle codziennie o 20.00 , czy moge przestawić sobie czas brania tabl.? na godz 19.00 ? chodzi mi o to czy nie bedzie przykrych niespodzianek? (wpadka) A drugie pytanie: w połowie blistra tabl anty , musiałam zażywać antybiotyk duomox, brałam 7 dni , duomox skonczyłam brac tydzien temu , kiedy teraz moge sie spokojnie kochac z partnerem , bez dodatkowego zabezpieczenia (bo przez ten czas partner zakładał prezerwatywe) prosze o odpowiedzi kochane dziewczyny i o wyrozumialosc

Gość marczeeelka
spokojnie możesz zmienić godzinę na 19:00 możesz ją zmienic nawet na 7 rano. nic się nie stanie- gwarantuje. po 7 dniach mozesz się kochać bez zabezpieczenia. przypuszczam,że po tym akurat antybiotyku mozna się kochać bez zabezpieczenia chyba że na ulotce pisze inaczej

Gość clepsydra20
dzieki za odpowiedzi , na ulotce jest napisane ze amoksycylina (duomox) może osłabic działanie antykoncepcyjnych tabl .

Gość bojabojaboja
Możesz przestawić czas przyjmowania pigułek bez żadnych przykrych konsekwencji. Natomiast jeśli chodzi o antybiotyk, to skoro minął juz tydzień od zakończenia jego przyjmowania, to możecie się już bezpiecznie kochać:)

Gość clepsydra20
na ulotce jest napisane ze amoksycylina czyli duomox moze osłabiac dzialanie tabletek antykoncepcyjnych

Gość clepsydra20
p.s , sorki mam problem z kompem dlatego 2 razy wysłane jest to samo

Gość clepsydra20
jeśli zmienie czas przyjmowania pigułek o 2 godziny wstecz , to chyba nic sie nie stanie ..? hm... martwie sie , bo wiecie , niechce mieć wpadki

Gość bojabojaboja
Na pewno nic się nie stanie. Nie można dać się zwariować:)

Gość clepsydra20
dzieki za pomoc :)