Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daganka

Pytanie do wszystkich prawiczków kafeterii

Polecane posty

Gość daganka

Jakiej kobiety szukacie? Jak musi wyglądać, jaki mieć charakter? Czy macie jakieś określone wymagania? Nie wiem czy to już było na kafe, a nie chce mi się przeglądać wszystkich tematów.

Gość kobiecość ?
nastepny temat dla prawikow :o

Gość prawiczek prawdziwy
Musi być piękną dziewicą z dużym biustem, wąską talią, jędrnymi pośladkami, długimi włosami, dużymi oczami i pełnymi ustami. Musi lubić obciągać z połykiem i wystawiać tyłek do anala.

Gość szsssz
prawiczek a ty do cipy potrafisz zabrac sie :D juz o analu mysli :D

W pytaniu jest bląd, prawiczki nie szukają bo sie boją, niepotrafią, są leniwi itp. Czekają aż kobieta sama im z nieba spadnie

prawiczki są cierpliwe i świadome własnych praw i wiedzą, że obowiązkiem kobiety jest spadanie z nieba-same przyjęły na siebie role gwiazd;)

Gość do prawiczek prawdziwy
To już wiadomo dlaczego jesteś prawdziwym prawiczkiem :D No chyba, że sam jesteś wysokim, atrakcyjnym facetem, z bujnymi włosami, idealną cerą, masz piękną twarz a'la model lub przystojny Hollywoodzki aktor, idealną sylwetkę, powalający uśmiech i zdrowe, białe zęby. A skoro musi lubić obciągać z połykiem i wystawiać tyłek do anala, to znaczy, że sama musi być już doświadczona? Bo przecież dziewica jeszcze nie wie czy to lubi ;)

Gość do misiek pysiek
Ty nic o kobietach nie wiesz, więc się nie odzywaj.

Gość do misiek pysiek
Ty nic o kobietach nie wiesz, więc się nie odzywaj.

ja nie wiem:O? wiem wszystko o kobietach! czytałem streszczenie "Kobiety są z wenus....." oraz oglądałem obrazki w dwóch numerach Cosmo;)

ja nie wiem?:O wiem wszystko! czytałem streszczenie "Kobiety są z Wenus....." oraz oglądałem obrazki w dwóch numerach Cosmo:)

Gość daganka
misiek pysiek - nie napisałeś jakie masz oczekiwania co do kobiety. Ale poważnie pytam.

Wystarczy obserwować swoje siostry, koleżanki, znajome z pracy, poczytać troche babskich for, by wiedzieć że baby to dziwki. Ja traktuję wszystkie bez wyjątku jako podgatunek. Kobiety nigdy nie będą tak inteligentne, mądre, uczciwe, honorowe, z zasadami, jak mężczyźni.

Gość daganka
dominik1000 - a faceci to nie dziwkarze? Nie zdradzają kobiet, nie puszczają się na prawo i lewo? Owszem, puszczają się, jeszcze częściej niż kobiety!!! Gdybym myślała tak jak Ty, musiałabym przyjąć, że wszyscy faceci to podgatunek i męskie zdziry. Ale wiem, że przynajmniej jeden facet taki nie jest - mój ojciec. W związku z tym nie generalizuję. Przykro mi, że Twoja matka się puszcza i jest głupią k*** bez zasad. Wychowywanie się w takich warunkach faktycznie potrafi wypaczyć pojęcie o świecie i kobietach.

Nie znam ani jednego przypadku zeby facet zdradził. My nigdy nie zdradzamy. Zdrady i puszczanie się to domena wyłącznie kobiet. Też nad tym ubolewam.

Wszystkie to rozwydrzone, rozpieszczone, kłótliwe, wulgarne, roszczeniowe, nic nie dające od siebie, perfidne, wyrachowane suki. Powyższe określenia pasują do każdej z was, przykro mi.

Gość daganka
Wpisz sobie w google TIGER WOODS i JESSE JAMES. Widzę, że Ty chyba właśnie wylazłeś ze swojej nory i nie masz pojęcia co się na świecie dzieje :o A z polskiego podwórka wpisz sobie chociażby KAZIMIERZ MARCINKIEWICZ. OOOOOO!!!! To są faceci, którzy zdradzili swoje ŻONY!!! No, ciekawe, ciekawe! I co, łyso Ci? Cytat z Twojego poprzedniego posta: "Nie znam ani jednego przypadku zeby facet zdradził."

Gość dominik1000 TO BRZYDKI
PRYSZCZATY PRAWIK, KTÓREGO Ż.A.D.N.A. KOBIETA N.I.G.D.Y. NIE BĘDZIE CHCIAŁA!!! DLATEGO TAKI CIĘTY NA KOBIETY! KOBIETY WIEDZĄ ŻE dominik1000 JEST TOTALNIE PRZEGRANY I WYGLĄDA TAK OBCIACHOWO I OBLEŚNIE (WRĘCZ HUJOWO), ŻE ŻADNA GO NAWET KIJEM NIE DOTKNIE, HE, HE!

Wręcz przeciwnie , dziekuje, zainteresowanie mam ogromne. Glownie dzieki sytuacji materialnej. Ze swojego wyglądu również jestem zadowolony.

Gość krotko i na temat
szczupla, sredni wzrost, nie wulgarna, bez nalogow, romantyczna i wrazliwa

Gość krotko i na temat
szczupla, sredni wzrost, nie wulgarna, bez nalogow, romantyczna i wrazliwa

Dodam jeszcze jeden epitet pasujący jak ulał do ciebie. Kobiety są tępe. Pozdrawiam cię ty bez mózgu. Cześć.

Gość CO Z TEGO ŻE W MIARĘ WYGLĄDASZ
JAK CHARAKTER MASZ CHUJOWY??? ŻADNA CIĘ NIE ZECHCE!! TAKI FACET JAK TY PEWNIE LECI NA JAKIEŚ BIEDULKI I MYŚLI ŻE IM FORSĄ ZAIMPONUJE :o Z TAKĄ FILOZOFIĄ TO TY MOŻESZ CO NAJWYŻEJ BYĆ KRÓLEM WIEJSKICH DYSKOTEK :o MOŻE CI JAKAŚ OBCIĄGNIE W KIBELKU, TY SIĘ ŁASKAWIE ZGODZISZ I POMYŚLISZ ŻE JESTEŚ BARDZO PORZĄDNY, BO PRZECIEŻ TYLKO KOBIETA TO DZIWKA, A FACET, KTÓREMU KTOŚ OBCIĄGA ZA 5 ZŁ TO BARDZO HONORNY JEST. WSZYSCY KLIENCI BURDELI TEŻ BARDZO SĄ PORZĄDNI I INTELIGENTNI. BARDZO SĄ MĄDRZY I UCZCIWI. BO TO PRZECIEŻ TYLKO KOBIETA TO ZDZIRA A FACET UPRAWIA SEX W STANIE ŁASKI UŚWIĘCAJĄCEJ :O

Gość daganka
Wypunktowałam Ci wszystkie nieścisłości w Twoich postach i jeszcze piszesz, że to JA jestem tępa? :D :D :D Ale się ubawiłam, tłumoku! Ten tysiąc przy Twoim nicku to pewnie wysokość Twoich miesięcznych zarobków :D Nie wiem jak faceci, ale TY na pewno JESTEŚ TĘPY!!!

Gość
ale się ktoś powyżej podniecił wypowiedzią prowokatora :D

Gość daganka
Kafeteria nawala :o