Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daganka

Pytanie do wszystkich prawiczków kafeterii

Polecane posty

ja nie szukam zadnej kobiety bo i tak mnie zadna nie zechce ale jak bym szukal to mogla by byc wmiare atrakcyjna kolor wlosow obojetny a harakter to wrazliwa dobra dla ludzi troche niesmiala i bardzo wazna rzecz nie moze pic alkoholu i tyle

Gość Pan_Nikt
Powinna być inteligentna, mile widziana mądrzejsza ode mnie, z ironicznym poczuciem humoru, nie za imprezowa, lubiąca czytać ksiązki, mająca jakieś intrygujące hobby czy zainteresowania. Do tego niemile widziane jest bez-uczuciowe podejście do seksu, mniej by mi przeszkadzało czterech-pięciu partnerów w dwuletnich związkach niż pojedyncza przygoda na jedną noc. Pieniądze nie powinny być dla niej celem samym w sobie, powinna wiedzieć czego chce w życiu, mieć jakieś swoje plany i nie wymagać ode mnie, abym był jej całym życiem. Dobrze by także było, aby nie miała także za dużo męskich kolegów, bo jednak doświadczenie uczy iż zazdrosny niestety jestem. No i nie oszukujmy się, powinna być w moim typie, długie włosy, najlepiej brunetka, duże, śliczne oczy, ładna twarz i szczupła sylwetka to takie podstawowe cechy fizyczne.