Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bribri

Instytut Kerastase - opinie

Polecane posty

Gość bribri

Szukam dobrego fryzjera, najlepiej stylisty który ładnie zejdzie mi z brązu do naturalnego blondu, nie robiąc przy tym mieszanki wybuchowej dzieki ktorej nie bede mogla wyjsc bez czapki na ulice. Czytalam sporo dobrego o instytutach kerastase jako salonach z profesjonalnymi uslugami na kosmetykach Kerastase. Czy ktos może korzystal z salonu Pana Czajki albo La Belle w Warszawie, albo jakiekolowiek Instytutu ? czy warto zainwestowac? u czajki znalazlm niestety tylko pochwaly kogo on strzyze - nie wiem czy jest naprawde dobrym stylista czy leci na opinii, poza tym nie bylo cennika (nie cierpie jak nie podają cen na www) W La Belle ceny są , ale nie urywam że dosyć wysokie (licze sie jednak z tym, ze zabieg ktory chce wykonac moze byc kosztowny)

Gość Ooletta
a niestety nawet nie wiedziałam ze sa instytuty kerastase...kosmetyki kerastase lubie i stosuje, warte polecenia, jesli w instytuty sa wizytowka tej marki to mysle ze warto skorzystac...raczej nie zrobia ci krzywdy na glowie.

Gość babiaBe
W Warszawie polecam Instytut na Marszałkowskiej 32 . Pięknie i spokojne! miejsce 2/3 przystanki od centrum . Na początek kawka z ekspresu i rozmowa ,a nie aby prędzej . byłam u Pani EWELINY ,niesamowicie taktowna i profesjonalna fryzjerka . JESTEM ZADOWOLONA ,w końcu :)