Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rted546545

jakie mam szanse na dziewczynę

Polecane posty

Gość rted546545

mam 23 lata. Zarabiam ok 2 tys. Dalej studiuję. Jestem atrakcyjny z wyglądu. Nie, że się chwalę, ale praktycznie każda dziewczyna mi mówiła, że jestem fajny chłopak. Zaznaczam, ze nie chodzę na imprezy i rzadko wychodzę gdzieś ze znajomymi. Chciałbym mieć dziewczynę ale strasznie się peszę aby wykonać jakiś krok. Jakie są szanse, ze to dziewczyna zrobi taki krok pierwsza?

Gość malwina242010
taaa a ja mam 24 lata, zarazbiam też ok 2 na rękę, mam licencjat, od października idę dalej na mgr, po pracy chodzę na aerobik, zrobiłam prawo jazdy, dbam o siebie i dobrze ubieram, nie wydaję kasy na bzdety tylko oszczędzam, zeby kiedyś nie brać dużego kredytu na mieszkanie .....i czuję że nie mam szansy na normalnego faceta

Gość .....ot..co......
szczerze to masz male szanse na dziewczyne 🖐️

Gość malwina242010
przerwa przyznaj się chcesz mieć etat świadka :classic_cool:

Gość rted546545
tzn. się mnie najbardziej wkurza to, że potrafię gadać z dziewczynami, nie mam z tym problemu, ale to wszystko jest na stopie koleżeńskiej. Boję się przekroczyć pewną granicę, bo jakbym dostał kosza to bym się chyba zapadł pod ziemię.

Gość rted546545
w tej sytuacji nie łudziłbym się zaistniałą sytuacją zwalając winę na dziewczynę bo wiedziałbym, że to JA zawaliłem. Wolę brutalną prawdę niż słodkie kłamstwo.

Gość malwina242010
ja tam nie mam problemu z kontaktem ale z możliwością poznania....brak mi okazji jak choroba - Przerwa co Ty na to przyzwoitko? ;)

Myślę właśnie, że masz duże szanse..w końcu teraz faceci są zniewieściali i role podrywacza przejmują coraz częściej kobiety..tak więc nie łam się...poza tym to tylko mężczyznom wydaje się, że to oni wlaśnie podrywają...Panowie, czy slusznie?:D

głowne chyba osrodki zapoznawani swoich przyszyłych połówe, to wszelkie, dyskoteki, puby cluby lub internet, gdzie druga płec ma podobne zamiery do naszych bo tak na ulicy to nie wiem? niektórzy sa juz zajeci i moga nie chciec sie z Wami na dłuzesj zapoznac ? :classic_cool: nie znam sie na tym, nie podrywam , nie flirtuje ani nitz z tych rzeczy :classic_cool: 🖐️ )) no ale tzos Wam i tutaj nieśmiało idzie to zagadywanie do siebie.p.s wypadałoby żebyś to Ty autorze zaczął jednak pierwszy :classic_cool: :) 🖐️)))

Gość hmmmhmhmhmhet454
wątpię, żeby na kafeterii któraś chciała rozmawiać

Gość malwina242010
Przerwa jak to się nie znasz - to co z Ciebie za przyzwoitka :P

Gość hmmmhmhmhmhet454
mój e-mail to boss1986@onet.pl chętnie zapoznam jakąś wartościową dziewczynę

Gość rted546545
czekam tylko na pierwszego maila a dalej już poleci

Gość malwina242010
Przerwa z braku innych możliwości zostajesz -tylko nie licz jako amatorka na jakieś profity z tego, za to zdobędziesz odpowiednie doświadczenie, które potem wpiszesz do cv, jak coś to ja to potwierdzę z adnotacją "za zgodność z oryginałem" :D

Gość malwina242010
młodych i niedoświadczonych - sory ale jesteś już stara doopa :classic_cool: yyyyy ale jakiego maila :P

Gość malwina242010
hehe jak mam tak jechać to wolę iść spać 😭 :O