Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tam kupuje od zawsze

JA TO MAM PECHA!

Polecane posty

w weekend w klubie zaczepil mnie pewnien fajny facet, jako ze bylam z kolega, ktory sie we mnie podkochuje i jest strasznie o mnie zazdrosny to nie mialam mozliwosci dac mu nr tel, szepnelam mu tylko na ucho moje imie i nazwisko i powiedzialam ze jesli mu na mnie zalezy to niech mnie poszuka na nk jakiez bylo moje zdziwienie gdy jeszcze tego samego dnia , nad ranem zobaczylam zaproszenie od niego, ale nic mi nie napisal... martwilam sie ze mnie olal az do dzisiaj gdy zobaczylam widoamoc od niego napisal ze byl drugi raz w zyciu w tym klubie, w ktorym mnie poznal, ze mieszka 300 km ode mnie i ze jak bedzie w moich okolicach to sie do mnie odezwie co za pech :(

Gość Lilly Evangelin Ewellin
ehh.. życie...

:(

Gość MarkoVanHeuven
A fajny, to znaczy jaki, bo ja mysle, ze tez jestem fajny - przystojny, inteligentny, zadbany i lubie Ciebie :)

fajny bo: -sadze ze inteligentny, skonczyl fajne studia a teraz sie doktoryzuje -sadzac po jego zdjeciach ma duzo pasji i uprawia ciekawe sporty a z wygladu: przystojny, aczkolwiek troszke za chudy :)

smutno mi bo myslalm ze sie umowimy na randke a tak to lipa :(

Gość MarkoVanHeuven
A te zdjecia to na n-k? ;) Ja tez ponoc jestem za chudy :( - KlaraLaLa tak pisala ... ale wierzyc kobiecie ... same wiecie ;)

nie wiem jak wygladasz, zreszta wyglad nie najwazniejszy mialam juz paru przystojniakow i nic dobrego z tego nie wyszlo tak na nk

Gość MarkoVanHeuven
Jestem bardzo przystojny, ale i tak przegrywam ... bo sie nie doktoryzuje :(

a skad wiesz ze jestes przystojny? a co masz do zaoferowania kobiecie poza wygladem?

Gość MarkoVanHeuven
Wiem, bo dbam o siebie - cwicze regularnie, ale nie w sensie, zeby byc szerszy, niz wyzszy, tylko zeby przyjemnie wygladac i dobrze sie czuc we wlasnej skorze. Ale jak trafnie zauwazylas ... wyglad nie jest najwazniejszy, aczkolwiek daje odrobine pewnosci siebie. Co mam do zaoferowania - oczywiscie to, co najwazniejsze ... potrafie sie szczerze zainteresowac i porozmawiac o wszystkim :)

aha to fajnie ze dbasz o siebie, duzo mezczyzn o tym zapomina sama tez cwicze, co prawda tylko w domu, ale codziennie staram sie zdrowo odzywiac, dbac o swoje cialo i widze ze to dziala wokol mnie ciagle sie ktos kreci, ale wiekszosc to popaprancy :O

Gość MarkoVanHeuven
Hehe, no wiesz, tak nieladnie o bliznim?

jak nieladnie? zonaci, zajeci, liczacy tylko na seks, niezrownowazeni psychocznie, maminscyncy - jak ich nazwac inaczej? wiesz ja reprezentuje pewien poziom, jestem niezalezna, pracuje, wynajmuje mieszkanie, koncze studia i oczekuje od faceta zaradnosci, sprytu, meskosci,

myslisz ze on sie odezwie do mnie?

Gość MarkoVanHeuven
Pewnie tak, jesli wie, ze konczysz studia i jestes niezalezna ;) Dobranoc.