Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikrra

Logest/Femodette POMOCY!

Polecane posty

Gość Mikrra

witam! Od 2 lat biorę Logest. Nie mam żadnych skutków ubocznych i chciałabym żeby tak zostało. Dzisiaj w aptece pani zamiast Logestu wydała mi coś takiego jak Logest/Femodette twierdząc, że to dokładnie to samo tylko produkowane w Anglii i dlatego tańsze. Sprawdziłam, skład faktycznie jest taki sam, nawet substancje pomocniczę są identyczne. Czy któraś z Was brała może ten cały Logest/Femodette? Nie chciałabym przytyć ani załatwić sobie zdrowia przez zmianę tabletek. Odczułyście jakąś zmianę podczas zażywania tego preparatu?

Gość Mikrra
Żadna z Was nic nie wie? Będę królikiem doświadczalnym?

Gość dziub21
Brałam całe opakowanie i bez zmian nic nie przytyłam dobrze sie czuje

Gość Eva,27lat
Witaj. Ja też dostałam w tym miesiącu Logest/Femodette - opakowanie i wygląd listka są inne od poprzedniego. Boję się tego brać! Tyle się mówi o lekach podrobach mających inny skład niż wskazany na opakowaniu ....

Gość regneva
hej logest to to samo , co femodene. femodette zawiera troszke mniej hormonów, wiec jest jeszcze lepszy!! brałam wszystkie trzy :) wszystkie tabletki antykoncepcyjne w anglii są bezpłatne!! a co do wagi, po wszystkich hormonach przytyjesz, od ciebie jedynie zalezy ile... najlepiej jest wyrównac sobie poziom hormonów, tzn zwiekszyc poziom np. testosteronu, przykładowo chodząc na siłke :)

Gość bubla
Witajcie, 2 miesiące temu kupowałam Logest za cene 35,97zł, miesiąc temu za 37,54zł (te tabletki zakupiłam w aptece "Świat zdrowia"), a w tym miesiącu za 28zł bo właśnie trafiłam na apteke, która kupuje ten angielski Logest/Femodette apteka "Dbam o zdrowie"). Uważajcie gdzie kupujecie bo apteki często dają duże nadwyżki, lepiej jest jechac nawet na drugi koniec miasta niż tracić 10zł, bo to już jest różnica. I nie bójcie się kochane one są tak samo dobre jak te polskie. Pozdrawiam!