Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tarnovianka

Tarnów - obiad dla najbliższej rodziny bez wesela

Polecane posty

Wiecie gdzie można zamówić obiad dla najbliższej rodziny (tak na maksymalnie 20 osób) po mszy w kościele? Raczej nie mam co szukać po salach weselnych, bo wynajmiemy salę jedynie na jakieś 2-3 godziny, bez tańców i innych atrakcji. Jakieś sugestie?

Gość dla takiej garstki ludzi
to w domu zrób przyjęcie :)

Gość tarnowianka...
zalezy jakie terminy... bo jak jakas wakacyjna sobota to bedzie ciezej... pasaż? marcinka?

Gość tarnowianka...
o wiem jest taka nowa restauracja przy krakowskiej OSTERIA ładnie w srodku jedzenie pyszne....

Celujemy w 16. lipca 2011. Wiem, że to gorący termin na śluby, ale sądziłam, że skoro nie będziemy szukać po knajpach weselnych, to nie ma się co spieszyć z lokalem i raczej możemy być spokojni o to.

teraz jest moda na wynajmowanie miejsc nawet w małych knajpkach, zwłaszcza na soboty, bo ludzie mają jakieś chrzciny, imieniny, więc i te małe lokale mają branie niestety, więc proponuję się pospieszyć jesli chcesz coś znaleźć wolnego w fajnym miejcu. -Osteria to nowa stosunkowo restauracja, ale bardzo przyzwoita, bardzo ładny wystrój, w prawdzie jadłam tam tylko piergoi ale były bardzo dobre :) Ale to fajne miejsce. -U Jana w takim patio ogrodowym wewnatrz budynku tez jest bardzo ładnie ale nie wiem, czy tam się da połączyć stoły na 20 osób. -Pasaż jest w miarę dobrym miejscem ale w sobote nawte w lipcu zapewne będzie zajęty. -Podzamcze - według gustu, fajna miejscówka na lato. -Bombay-całkiem przyjemnie. -Willa Krzyska- nie byłam ale z zewnątrz wygląda ładnie -Tatrzańska- jest mozliwość wynajęcia części sali

No, to trzeba będzie jednak poważnie wszystko przedyskutować, bo wyszedł jeszcze plan, że może u narzeczonego w ogrodzie dałoby się pomieścić chociaż część rodziny, zamówić catering i nasi rodzice byliby bardziej zadowoleni, bo "jak to tak ślub bez wesela?!"

Gość gość
Na dobry obiad można się wybrać do Pasażu Tertila. Rozbudowane menu, są zupy, są dania z mięsem, sałatki, bardzo dobre placki ziemniaczane, w tym placek po węgiersku – bomba! Można się też napić oryginalnego belgijskiego piwa z kija. Jak mam w planie wypad na obiad na miasto to jadę właśnie tutaj. Kontakt do nich można przez stronę www.pasaz-tarnow.pl znaleźć

Gość gość
Jeżeli szukasz fajnego miejsca na małe przyjęcie weselne, koniecznie zajrzyj na http://www.gdziewesele.pl/Tarnow/ Jestem przekonana, że znajdziesz tam coś fajnego w dobrej cenie!