Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gazia

Chodzi o zdrowie psiaczka -cudnego kundelka

Polecane posty

Więc tak, od ponad tygodnia piesulinka po kazdym posiłku wymiotuje, pomimo tego, ze nie zmienił diety. Byłam z nim w sobotę , weta zleciła badania na poniedziałek (kał i krew). Poniewaz wieczorem znowu wymiotował , syn znowu poszwedł z psem w niedizele do wety i piesek dostał zastrzyk, nie zwymiotował po zastrzyku. W poniedizałek zaniesiono kał do badania, miał pobrana krew no i znowu dostał zastrzyk. Niestety , pomimo zastrzyku znowu zwymiotował posiłek. Jest osłabiony chyba , bo wsyztsko zwraca. Czy mieliście tez tak kiedys ze swoimi zwierzakami? A moze cos połknął, ja nie wiem co mu jest.

Gość Szczurzęcy
A nie miał ostatnio kleszcza? zaczyna sie niestety sezon i babeszioza jest bardzo czesto spotykana u psów.

Gość jamam tak samo
ja mialam z moja sunia , wymiotowala na zolto zrob mu proby watrobowe i podawaj karme royal kanin jak proba watrobowa bedzie ok to sie nie martw pewnie cos zjadl i sie zatrul , pozdrawiam

Gość liiiiii.......
może ma robale. Badanie kału wykaże. Bedzie dobrze>

Gość xsk92
Albo robaki albo kleszcz. Najlepiej zacznij od podania tabletki odrobaczającej, jeśli w ostatnim czasie nie był odrobaczany. Mój piesek często wymiotował raną żółtą pianą, nie mial apetytu był bez życia - wszystko przez robaki.

Dzieki, mam nadzieje, jutro sie okaże , mam nadzieje, ze lekarka wet. poradiz sobie .Bo to wspaniały piesek .

Gość Szczurzęcy
Uważaj, bo jeśli to kleszcz to trzeba działać szybko. Zrób badanie krwi w tym kierunku.

Dzisiaj lekarka pobrała mu krew. Mam nadzieje ze jutro cos zadziała.

Po odebraniu wyników okazało sie, ze pies ma robaki. Dostał lekarstwo. Mam nadzieje, ze bedzie ok.