Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ku-kułka

smutaśno mi trochę.. Pobroimy?:P

Polecane posty

Gość ku-kułka

Piszcie głupstwa, co Wam do głowy przyjdzie; dowcipy, śmieszne teksty, mogą być linki, co tylko chcecie - cel: poprawa nastroju o min 2 levele...:) Tu macie coś ode mnie: moja miłość z dziecintwa;P http://www.youtube.com/watch?v=V19xcmn8Iz8 Pozdro!

aaa czyli muminki :D 🖐️ a coś głupiego ode mnie... hm.... no muszę się zastanowić :classic_cool:

Gość ku-kułka
Nie tyle muminki ile WŁÓCZYKIJ...:) ech..to był facet.. dziś już takich nie ma... albo prawie nie ma ;P http://www.youtube.com/watch?v=dmI8erYq3Lk Tutaj jeszcze coś - robota studentów, ale myślę, że i "poważnych i statecznych" rozbawi :)

no ale bajka nazywała się Muminki :classic_cool: zawsze bałam się tego oglądać a tego Hitlera to już widziałam :P kukułko a może spać o tej porze? :classic_cool:

Gość lllllaaaaaa
mintaja -kurna ty idz spać dziecinko :classic_cool: zawsze tu do 1 siedzisz :O

Gość ku-kułka
Właśnie nie da rady - przez to przesunięcie czasu zegar biologiczny szaleje...:|

Gość lllllaaaaaa
a własnie nie cierpienia :D ja od 24 godz. zmieniam nastawienie do świata ..nawet gdyby miało się walić postaram sie to naprawić i sie przy tym nie smucić :) bede sie od jutra uśmiechała i cieszyła z tego dupnego życia :)

Gość ku-kułka
ale latem późne zachody słońca o 22 i te spacery..hehe

lllllaaaaaa- hah "dziecinko...?" Ty chyba też nie śpisz skoro wiesz, że tu siedzę :classic_cool: kukułko- ja też nie dam rady :( ;)

Gość lllllaaaaaa
heh..bo ja i tak nie ważne ile śpię i tak chodzie nie wyspana :( kawa i osshe pomaga mi w życiu :P

Gość ku-kułka
No niby można sobie trzasnąć jakąś meliskę.. ale to przecież pójście na łatwiznę ;P To podzielę się z Wami pewnym małym odkryciem: kanapka z miodem i pieprzem na ciepło jest pyyyyyyyyyyyyyyyycha...:]

ja odsypiam w szkole :classic_cool: skoro tu siedzisz i wiesz, że ja też to pewnie wiesz że do szkoły chodze ;) a ja kawy nie piję, no może czasem:classic_cool:

Gość lllllaaaaaa
wiem..ale nie wiem jak ty znajdujesz czas na drzemkę :classic_cool:

w szkole - siedzę i udaję, że myślę a tak na prawdę śpię :classic_cool: A Ty się faszeruj kawusią pomarańczko :P

Gość ku-kułka
a jak kawy można nie pijać? Toż to bluźnierstwo...:>

no dlatego ja piję czasami :classic_cool: a Ty kukułko też sie tak faszerujesz? :P

Gość ku-kułka
codziennie ok 4 kubasów :) W gorącym okresie sesji -w porywach dochodziło do 14 na dobę, ale potem już szum w mózgu był...:>

nałogowcy :classic_cool::P a jak humor, lepszy? :)Bo ja mam dziś taki okropny dzień :(

Gość ku-kułka
No ciutę podskoczył..:) A co się stało, że taki okropny? Ja generalnie nie lubię poniedziałku, ale na szczęście za 1,5h się kończy...:D

a wszystko, szkoła, dom, czasem to aż mi siły brakuje :( ja też tych poniedziałków nie lubię myślę, żeby powiedzieć coś smiesznego, ale nic mi do głowy nie przychodzi :P

Gość ku-kułka
spoko luz, czasem głupawa sama przychodzi... - mnie łapie zwykle w nieodpowiednich miejscach :D Ej -wiecie, że właśnie leci BOND na tvp1? :D

taa udaje takiego MENa a tak na serio to tylko te laski są tak ładne :classic_cool:

Gość ku-kułka
no ale sean connery jednak ma to COŚ ;P

Gość ku-kułka
wiesz, uważam, że jest w nim coś intrygującego... a Ty masz jakichś faworytów?

yyy mmm hmmm no yyy :classic_cool: :D hyhy ale z takich znanych to raczej nie bardzo, może Piaseczny ale on już trochę stary :P musiałabym pomyśleć bardziej :P A Ty jakiś jeszcze? ;)