Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiaaaaksudha8f704-46

bol podczas wkladania penisa :

Polecane posty

Gość asiaaaaksudha8f704-46

witam wszystkich! mam spory problem ktory ost uprzykrza mojemu zyciu seksualnemu;) mianowicie wspolzylam z chlopakiem 2 miesiace i wszystko bylo ok pozniej mielismy miesiaczna przerwe i ja zaczelam brac tabletki antykoncecyjne RIGEVIDON i zaczely sie problemy .... mianowicie strasznie mnie boli przy wkladaniu czlonka... nigdy tego wczesniej nie mialam .. rzadko sie widujemy z chlopakiem wiec zazwyczaj 1 sex jeszcze jest ok, ale z kazdym kolejnym boli coraz bardziej ;/ i nie boli mnie nic w srodku tylko u wejsciu ... tak piecze... ;/ z nawilzeniem nie mam problemu napraawde juz nie wiem co to moze byc, moze to byc spowodowane tabletkami ? ogolnie ciagle chodza nakrecona na sex i najgorsze jest to ze chce a nie moge bo tak boli ze nie daje rady a wczesniej nigdy tak nie mialam :(

Gość bojabojaboja
Może nie jesteś dość nawilżona. Przy pigułkach czasem występuje z tym problem. Nawilżenie może być ale po prostu niedostateczne. W aptece kupisz nawilżające żele intymne. Natomiast poza tym radziłabym sprawdzić czy to czasami nie jakaś infekcja.