Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młody,20

dlaczego dziewczyny wolą starszych chłopaków ?

Polecane posty

Gość racja racja++
ja mam 35 latka i rznie mnie non stop

Gość simian raticus
Ważne by razem przekwitnąć i impotencji dostać!

Gość to prawda?????
tak tak potwierdzam

Gość gość
Kiedyś narzekałem na tych starczych, teraz sam jestem tym starszym i nadal nie mam powodzenia

Gość gość
No popatrz, a ja jakoś nie zauważyłem bym miał większe powodzenie teraz gdy mam 26 lat niż gdy miałem lat 20, mimo że zachowuję sie bardziej dojrzale. Tylko ze ja nadal pracuje za minimalną, nie mam mieszkania ani auta

Gość gość
gość Bo kobiety to materialistki, będą wymyślać że wola starszych bo sa mniej dziecinni a tak naprawdę szukaja kogos z kasą mieszkaniem i autem by wygodnie żyć.

Gość gość
szkoda że dziewczyny nie chcą się wypowiedzieć . Ja jako facet mam 65 lat nie mam problemu by sprowadzić do domu 18 tkę i z nią baraszkować , 23 letnia piękna studentka odwiedza mnie regularnie w soboty , cała noc dla nas . Owszem dostaje prezenty i nie tanie stać mnie , lecz dostaje też ode mnie potężnego bodźca w postaci dobrego zdrowego seksu . Wiem co myślicie lub napiszecie , nie możliwe by stary facet zadowolił takie kobiety , niestety mylicie się ja to robię . Raz w tygodniu mogę dziewczynę doprowadzić do takiego stanu że nie będzie chciała co najmniej przez 3 dni widzieć penisa.Pozdrawiam młodzież z seksem 3 minutowym

Gość gość
Te młode jak i te starsze wola starszych. Młodsze lecą na dojżałość i kase, te starsze może mniej ale za to wiedzą że muszą sie śpieszyc bo zegar biologiczny im tyka. Jak miałem 20 kilka lat to zadna na mnie nie spluneła, tylko raz po pijaku jedna mnie pocałowała. Teraz gdy mam 28 lat nagle dawne koleżanki zaczęły sie do mnie strasznie ptrzmilać, a jak podrywam jakies młodsze studentki to tak 8/10 udaje mi sie wyrwać.

Gość gość
To, co piszesz jest raczej nietypowe. Chociaż faceci preferuję młodsze, na menshealth.pl czytałem, że idealna różnica wieku to z 2-4 lata

Gość gość
Gdy miałem 20lat tez narzekałem ze koleżanki wola starszych. Kiedyś z rozmowy z nimi wynikało ze starsi sa fajniejsi bo są zachowują się dojrzale i z klasą. Gunwo prawda. Dziś z perspektywy 27latka mogę napisać tylko tyle. Fundowanie prezencików, darmowa podwózka i spraszanie do swojego mieszkania. To jest dla nich ta cala "dojrzałość i klasa". W doopie was mam

Gość gość
19.10 twój wpis tylko świadczy o tym że dalej jesteś żółtodziób!

Gość gość
Miało być 09.10!Sorry!

Gość gość
gość 9: 10 wice wersa

Gość gość
Czasem wolą, czasem nie. Nie kiedy rówienik to dla takiej wrecz priorytet. Od jednej słyszałem że jestem zabany, przystojny, zaradny ale jak przyszło co do czego to przeszkadzało jej że jestem dla niej za stary (ona 22 ja 27) choć i tak wyglądam na trochę mniej niż mam. Dodam że sama nie była specjalnie ładna i nie budziła szczeglnego zainteresowania zwłaszcza u przystojnych chopaków. No nic, będzie sobie pluć w brodę dziewczyna.