Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka jedna 24

chyba jestem w ciazy

Polecane posty

Gość a taka jedna 24

jestesmy razem 3 miesiace... wczoraj powinnam dostac okres..nie dostałam nie bola mnie piersi nie mam zadnych objawów okresu, zły nastroj...jestem w takim stresie ze mam mdłosci i nic nie przełkne ...cały miesiac miałam diosc stresujacy i nie wiem czy to przez to sie przesunał kochalismy sie bez gumki, skonczył na mnie nie czekał do oostatniego momentu tylko wyjał sporo przed powiedziałam mu wczoraj o swoich watpliwosciach, poszlismy od razu do apteki po test i zaraz bede go wykonywac dostene zawału mam 23..wasciwie 24 lata..mam sie bronic w tym roku rozwijac, szukac pracy .......... a najlepsze jest to ze to moj pierwszy facet z którym spłam

Gość a taka jedna 24
wiem nie powinnam histeryzoac ale cykle mam bardzo regularne a wiem ze stres moze opoznic okres.... a stres i cisnienia robie sobie takie ze zarz zejde

Gość martynkoska____23
i co, jaki wynik??

Gość a taka jedna 24
mojej siostrze kiedys 2 razy wyszedł pozytywny wynik testu ia potem poszła do ginekloga i okazało sie ze nie ejst....

Nie panikuj na zapas, tylko rób ten test. Pewnie wyjdzie negatywny. Uspokoisz się, przestaniesz stresować to i okres zaraz dostaniesz. Macie nauczkę na przyszłość. Radzę lecieć jak najszybciej do ginekologa po tabletki antykoncepcyjne, a jak nie to prezerwatywa. Taka ruletka się nie opłaca.

Gość ku pomocy
jak cie nie wypelnil i wyszedl na dlugo przed nie martw sie :) napisz wynik nawet najlepszym sie zdarzy bez gumki ;D

Gość a taka jedna 24
to były moje dni płodne wiec wyni mnoze byc pzotywny:PO:O boje sie wypale fajke i zaraz to zrobie nie wiem czy powinnam jego stresowac ale nie chce byc z tym sama on tez sie przejał i czeka na wiadomosc..

Gość a taka jedna 24
nawet sluz mam inny przroczysty z takjimi grudkami i mam wrazenie ze wydzielinba zmieniła ph na mniej kwasny:O

Gość a taka jedna 24
mineło 15 dni od tamtego stosunku:O

Gość ku pomocy
taka jedna nie martw sie tez tak mialam teraz witamina c zamiast ;D

Gość a taka jedna 24
w czwartek miałam jeszce wrazenie ze dostane okres , bo byłam wydeta, robiło mi sie goraco byłam poddenerwowana..a teraz nic od niedzieli..i sucha jak wiór jestem:O

Gość a taka jedna 24
ku pomocy i co wyszło????

spokojnie...stres potrafi opóźnić okres...nawet o 10 dni...

Gość gupeek
rob testa a nie marudz - im szybciej zrobisz tym szybciej sie przestaniesz denerwowac

Gość ku pomocy
zrob test nie czekaj na nic i bedziesz spokojniejsza! a miesiaczke pewnie wieczorem dostaniesz ! bo stres opadnie :)

Gość a taka jedna 24
zawału dostane cała sie trzese i jeszce jego reakcja jak on sie zachowa:O wczoraj był ok przytulił mnie.....powiedział zebym sie nie martwiła na zapas tylko zrobiła test

Gość ku pomocy
no nic nie wyszlo :) nie bedzie dzidzi jeszcze nie teraz ale czasem czlowiek nie pomysli chwila emocji i stres do miesiaczki :)

Gość a taka jedna 24
piersi jakby twardsze....a;le nie bola nie mam zadnych objawoów przedmiesiaczkowych kurwa debilka ze mnie a najlepsze jest ze akademie medyczna koncze:D

Gość a taka jedna 24
jajniki troche mnie pobolewajatak dziwnie kujaco:O jaram jedna fajke za druga:O

Gość brak slow dla ciemnogrodu
nienormalna jestes. jak facet wyszedl wczesniej to czym cie mial niby zapolodnic? boze, co za ciemnota tu pisze :O:O

Gość ku pomocy
taka jedna wiem co to znaczy ja to plakalam jak porabana i robilam prawie codziennie test mimo ze po 5-6 dniach wskazuje wynik ;D nie pal juz tych papierochow ja teraz ide zapalic a ty idz rob test!

Zamiast roztrząsać tysiące objawów - zrób test.Objawy na okres i objawy wczesnej ciąży są niemal nie do odróżnienia (choć u niektórych kobiet to cecha indywidualna) więc gdybać sobie można.

dostaniesz ten okres....ale bedziesz miała nauczkę na całe życie by nie kochac się bez zabezpieczenia:D

Gość ku pomocy
brak slow ... dziewczyna nie jest doswiadczona mimo ze wyszedl wczesniej to i tak to jest stres.

Gość a taka jedna 24
ale kochalismy sie 2 raazy...za pierwszym razem ...skonczyła na mnie umylismy sie, potem sikał, potem jeszcze w trakcie sexu poszedł siku i tez na mnie skonczył

Gość gupeek
jak medyczna konczysz, to podaj jak sie nazywasz i w jakim miescie mieszkasz - zeby uwazac i na Ciebie nie trafic ;d dopoki nie zrobisz testu, to mozesz sobie gdybac (klucie jajnikow, twardsze piersi) - wszytsko to możesz sobie równie dobrze wmówić, nie jest to obiektywny wskaznik.

To wrzuć na luz a na przyszłość uważaj. I nie rozumiem,po co tu siedzisz i roztrząsasz zamiast iść dla świętego spokoju test zrobić.I tak sądzę że negatywny będzie.