cypresshill15 0 Napisano Marzec 30, 2010 dziewczyny pomóżcie mam 18 lat ale mam już dziecko i nie chciałabym mieć drugiego! wczoraj byłam u ginekolog i zapisała mi recepty na nuva ring i plastry evra. mam się zastanowić co wykupic. pomozcie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Użytkowniczka Evry Napisano Marzec 30, 2010 Ja napiszę tak: Przyklejam plastry prawie od roku i libido mam poprostu DO KITU !!!!!! Prosiłam moją ginekolog o NR bo słyszałam, że krążki są lepsze, a ona, że dla mnie Evra jest dobra i dostałam receptę na plastry :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cypresshill15 0 Napisano Marzec 30, 2010 myslisz ze lepiej mam wykupic nuva ring? nie wiem czy nie bede sie stresowala czy dobrze mam to zalozone czy to dziala... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Użytkowniczka Evry Napisano Marzec 30, 2010 Są topiki na temat krążka i plastrów :-) Poczytaj i zastanów się. Oba środki antykonc. mają podobną ilość hormonów. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach