Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę o opinię:-)

Ulla Popken-sklep z odzieżą. Jaka jakosć ubrań?

Polecane posty

Witam, Chciałabym prosić o odpowiedź osoby, które kupowały coś w tym sklepie internetowym. Jaka waszym zdaniem jest jakość tych ubrań? Chce tam kupić sukienkę dla cioci i boję się, że przyślą mi coś w jakości bon prix a niestety nie mam czasu bawić się w odsyłanie. Ubrania są dość drogie,ale jak to się ma do jakości? http://www.ullapopken.pl/ullapopken/home.up? actionid=mode_allgmein&language=pl&mand=pl Założyłam ten temat wcześniej na MODA I UBIÓR ale nikt nie odpowiedział, może tu znajdzie się ktoś kto zna ten sklep.

Ja znam ten sklep ale tylko z nazwy... w Niemczech sa te sklepy (nie tylko internetowe ale tez zwykle butiki)... niestety moda od 42 to nie moj rozmiar hehe

dzięki za info jakiego rozmiaru nie nosisz:-p Ale pytanie dotyczyło o jakość ubrań, ponieważ mam zamówić ciotce sukienkę na chrzest który jest w niedzielę i nie mam czasu jej odsyłać jak materiał będzie tandetny a coś ubrać musi:-) Ubrania mają dosyć drogie, ale jak to się ma do jakości?

Gość Słonecznikgość
Ja i moja mama ubieramy się od 6 lat w Ulli Popken. Dobieramy sobie rzeczy z modelek podobnych do nas urodą i figurą. Efekt jest zachwycający. Dzięki temu czujemy się młode i piękne ,co potwierdza otoczenie. Z zawodu jesteśmy florystkami ,wrażliwymi na piękno i harmonię. Jakość droższych ubrań jest dobra.