Gość Archol Napisano Marzec 30, 2010 Witam, jestem nowy na forum i jeśli zamieściłem temat w niewłaściwym miejscu, to proszę moderatora o jego przeniesienie. Jestem studentem III roku socjologii Uniwersytetu Łódzkiego i przeprowadzam badanie dotyczące aktywności ruchowej. Poszukuję osób zamieszkałych w Łodzi, które przekroczyły 60 rok życia, do wypełnienia krótkiej, anonimowej ankiety na temat aktywności, którą uprawiają. Może to być zarówno aktywność zorganizowana, uprawiana w klubach sportowych, jak i aktywność we własnym zakresie, np. bieganie, jazda na rowerze, nordic walking itp. Jeżeli jest ktoś spełniający wyżej wymienione kryteria, proszę o kontakt mailowy na adres archol5@tlen.pl, lub podanie w tym temacie swojego adresu e-mail, na który wyślę ankietę. Jeśli macie dziadków, którzy uprawiają aktywność ruchową, możecie poinformować ich o moim badaniu lub wypełnić ankietę wraz z nimi. Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam i czekam na kontakt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach