Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 10 lipca

Taki inne pytanie do Panien młodych

Polecane posty

Gość 10 lipca

Która z was depilowała sobie pachy woskiem na ślub?? Pytam dlatego, że sama chciałam i umówiłam sie do kosmetyczki (dobrej kosmetyczki) natomiast kosmetyczka mojej mamy powiedziała żebym tego nie robiła bo prawie wszyscy dostają zapalrnia mieszka włosowego. Teraz nie wiem co robić. Maszynka odpada bo jestem ciemną brunetka i jak sie ogole rano to wieczorem juz widać igiełki.

Gość 10 lipca
DEPILATOREM-i nie boli Cię???? Ło Matko

Gość
Ja depiluję sobie pachy woskiem i niegdy nie mialam zapalenia mieszka.Jedyny minus depilacji woskiem pach jest to,że (przynajmniej u mnie) pozostają sine znaki,tak jakby siniaki,które schodzą po 2 dniach.Ja też jestem brunetką i mam ciemny i mocny zarost,dlatego jedyne wyjscie u mnie to wosk.

Gość kiteczka piteczka aa
a masz slub 10 lipca? to zrob sobie teraz i zobaczysz jak zareagujesz, jak dobrze i nie bedzie zadnych zapalen to do slubu tez sobie zrobisz, a jak nie to bedziesz kombinowala. ja depilatorem nie daje rady pachy ogolic :/ podejsc robilam kilka ;)

Gość kiteczka piteczka aa
hahaha dzieki za rady hejka :) nastepnym razem jak sie o cos wsciekne to zrobie kolejne podejscie :)

Gość hehe ja tez
"gole" pachy depilatorem. zaczelam juz jak mialam jakies 13 lat od razu jak zaczely mi rosnac. i teraz w ogole nie boli. malo tego to jest smieszne, ale pachy potrafie a nog nie. nawet skory czerwonej pozniej nie mam. a nie zajmuje mi to nigdy dluzej niz 10-15 minut. sprobuj wosku juz teraz wczesniej, bo im wiecej razu to bedziesz robic tym mniej boli i mniejsze sa podraznienia. zapalenia nie powinnas dostac pod warunkiem, ze zrobisz to w czystym salonie