Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madziara0303

suszarka i prostownica

Polecane posty

dziewczyny a ogolnie co sadzicie o suszeniu wlosow na gruba szczotke wtedy tez sa proste ja np uzywalam prostownicy przez 2-3 lata mam konkretne siano ale chce skonczyc z prostownica dlatego zaczelam je suszyc na szczotke i powiem ze przy tak zniszczonych wlosach efekt sie utrzymuje tylko grzywke przejezdzam prostownica. a czy uwazacie ze lepsze jest prostowanie czy suszenie na szczotke jesli chodzi o zniszczenie wlosa? bo bardzo chce aby mi urosly ale jak narazie po prostowaniu koncówki mi odpadaja i nie widac na dlugosci ;/ teraz mam nadzieje ze przy suszarce bd inaczej chociaz wiem ze to przesusza ale stosuje bardzo duzo odzywek prossze o odpowiedź. pozdro

Gość Anq26
ak przypuszczam robisz blond i w polowie czasu przeciągasz farbe na całość...przestań przeciagac farbę na końce to przestaną odpadac...chwile przed spłukaniem lekko zwilż włosy i masuj całosc 3-5 minut to nabiora koloru na koncach bez palenia ich.

nie.. ja własnie robie tylko na odrostach ;/ ale mam strasznie popalone przez prostownice, teraz jej nie uzywam susze wlosy na gruba szczotke czasami tylko przejezdzam prostownica jesli jest to potrzebne. nie wiem juz co robic, uzywam pelno odzywek

Gość po pół roku
suszenia włosów suszarką na okragłą szczotkę miałam zniszczone włosy zaden rozjasniacz nigdy tak nie zniszczyl mi włosów jak suszarka!

Madziara0303 Myślę że suszarka zakończona ,,dziubkiem" będzie odpowiednia. Ważne jest to żeby włosy suszyć głową w dół. Jeśli chcesz zapuszczać włosy musisz z ciąć zniszczone końcówki.

Gość Prostownice bardzo niszcza
wlosy

a o co chodzi z ta suszarka zakonczona "dziubkiem" bo nie bardzo wiem ? nie chce uzywac prostownicy ;( a naturalnym suszeniem wygladam jak bym miala stos siana dlatego robie je na szczotke