Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myffka0

kiedy okres?

Polecane posty

czesc mam pewien problem no i pytanie. mam nieregularne okresy moje cykle trwaja przewaznie ponad 30 dni a teraz cos mi sie spoznia bo ostatnio okres miałam 21 lutego. czasem wlasnie mam tak ze co jakis czas okres mi sie spoznia. wspolzyje z chlopakiem i uzywamy prezerwatyw wiec mało prawdopodobne zeby to byla ciaza ale w sumie nie mam objawow ani na okres ani na ciaze. a jaki jest sluz przed okresem? prosze o powazne odpowiedzi

Gość asdasdasdas
Prezerwatywa nigdy nie daje 100% Zrób test. Jeżeli nie - idź do lekarza.

no ja wiem ze nigdy nie daje 100% ale skoro mam nieregularne okresu i juz tak bylo to moze nie jest to ciaza.a co z tym sluzem? JAKI JEST PRZED OKRESEM?

Miesiączkę przyszła 3 marca(po 25 dniach),było kilka dni przerwy i zaczęły się dziwne objawy,na początku myślałam że to ciąża(okropny ból piersi,bóle lędźwiowe,pobolewały mnie jajniki)zrobiłam test wynik negatywny,18 marca przyszło kolejne krwawienie które trwało 7 dni,po ok 3 dniach od końca krwawienia znowu objawy(mocny ból piersi,bóle lędźwiowe prawie przez cały miesiąc-okropne no i znowu bóle jajników)sama nie wiem co mi jest bo nigdy tak nie miałam,nawet nie wiem jak mam teraz liczyć kolejną miesiączkę bo tą prawidłową powinnam już mieć od 27 marca,co prawda staram się o dziecko lecz czy to są jakieś objawy?czy to jakaś choroba?Pomóżcie mi bo bardzo się martwię.

nie mierze temperaturty a jaka powinna byc przed okresem? u mnie sluz chyba wcale nie jest gesty a nawet chyba troszke rozciagliwy :( co to oznacza? :(

Gość iksssssssssssssssssssss
a biały, gęsty śluz o czym świadczy??