Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bonia1

makijaz permanentny

Polecane posty

Gość bonia1

dziewczyny,czy ktoras zrobila sobie makijaz permanentny w londynie?jesli tak,to czy jest zadowolona i czy poleca. w Polsce kosztuje 2000 wiec nie wiem,czy oplaca mi sie tam specjalnie leciec. dzieki z odpowiedz

Gość bonia1
zadna nie robila?

Nie wydaje mi się żeby była taka potrzeba. Nie musisz wyjeżdżać za granicę żeby zrobić sobie makijaż permanentny. W Polsce można znaleźć wiele salonów, które zajmują się robieniem takiego makijażu i wydaje mi się, że wyniesie cię to o wiele mniej, niż w przypadku wyjazdu choćby do Londynu.

Gość bonia1
ale ja mieszkam w Londynie,a teraz nie moge sobie pozwolic na wyjaxd do Polski,chociaz naprawde bym wolala

Gość Karolina W
witam, Znam babeczke ktora z polski przyjezdza kilka razy w roku. Makijazem zajmuje sie od 15 lat. Pochodzi ze Szczecina. Robi brwi metoda 'kreseczkowa' rowniez. Wiecej informacji udziele na e-maila. Pozdrawiam Karolina (iching@wp.pl)

No to przecież zawsze możesz sobie zrobić makijaż permanentny przy okazji pobytu w Polsce :) Chociaż jeśli mieszkasz tam to czemu rozglądasz się tutaj? moja ciocia mieszka w usa i tam sobie robiła, myślę, że na pewno znajdą się miesjca, w których robią to dobrze, tylko nie wiem czy cenowo jest podobnie

Gość bonia1
nie wiem czy zauwazylas,ze jestem na forum Poza Polska i tak samo jak w Polsce szukam kogos do kogo mozna miec zaufanie,a nie ze odwali mi fuszerke i pozniej naprawde bede musiala leciec do Polski na poprawke

Kurczę ja niestety nie wiem gdzie można zrobić w Londynie dobry makijaż permanentny. Może spróbuj popytać wśród znajomych tam? Albo jakiejś zaufanej kosmetyczki zapytaj o polecenie. Sądzę, że na pewno nie powinni odwalić fuszerki i nie będzie potrzeby poprawiania w Polsce. W końcu na bank tam mają odpowiednio przeszkolone osoby.

Gość Beautique
Mam w sowim gabinecie kobiete ktora przyjezdza z polski raz an 3 miesiace i robi permanentny. Pracuje w zawodzie 15 lat i ma bardzo duze doswiadczenie. napiscie gdy chcecie kontakt

wiesz ja chyba nie zdecydowałabym się na to, żeby lecieć aż do Londynu po to, żeby sobie zrobić makijaż permanentny. Pomyśl jak doliczysz koszty podróży to może cię to wynieść dużo drożej. A w Polsce też jest mnóstwo salonów, gdzie można zrobić makijaż permanentny.

Gość jestescie az tak brzydkie
ze musicie sobie robic makijaz permanentny ???? Podobno boli ten zabieg - powiedziala mi to znajoma angielka ale ona jest po 40 - tce no to sie jej az tak nie dziwie ze go zrobila . Wspolczuje desperacji i wygladu .

jak widzę kobietę z permanentnym makijażem, to nie wiem czy mam współczuc czy się śmiać. przecież to do niczego nie jest podobne.

Oj bez przesady ;) Jeśli makijaż jest delikatny to wygląda naprawdę super no i nie trzeba się przynajmniej męczyć z codziennym makijażem. Moja koleżanka była na szkoleniu z makijażu permanentnego (to było w centrum szkoleniowym new look) i bardzo fajnie to wszystko wygląda. W Londynie nie mam pojęcia gdzie będzie najlepiej wykonać taki makijaż - może poszukaj na forach ale tych angielskich.

Gość dream lashes
Zapraszam na moja strone. Przedluzanie rzes i MAKIJAZ PERMANENTNY BRWI w Southampton. Dojezdzam rowniez do innych miast w Anglii www.przedluzanie-rzes.co.uk