Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

on_22_mlody

proszę o radę :)

Polecane posty

Mam taki oto problem. Kiedy sypiam z kobietami nie mogę dojść, przez pewien czas mi to nie przeszkadzało i nawet teraz nie bo kobiety nie narzekają :) ja ciągle mogę a one proszą o przerwę, ale zastanawia mnie to czy to nie jest jakaś zła oznaka? Od razu mówię, że nie masturbuję się i to na pewno nie przez to. Mam ciągle takie uczucie, że jestem blisko i mój penis jest ciągle tak jakby przed wytryskiem, czyli maksymalnie twardy i maksymalnie gruby.

oznacza to że żadna z nich nie dość sexowna dla ciebie....i tyle:(

otóż każda z nich działała na mnie i to bardzo :) a co do wypowiedzi wyżej nie pociągają mnie mężczyźni:P

Ale nie na tyle by się skończyć....:( Wolisz robić to sam?

maksymalnie twardy i maksymalnie gruby..ja pierdolę i moze jeszcze maksymalnie śmierdzi..za młody jesteś widocznie na sex

nie lubię robić tego sam, wolę dać siebie kobiecie :) szczerze nawet mnie to nie rusza że nie dochodzę mi dają dużą satysfakcje, że daję przyjemność kobiecie, tylko zastanawia mnie to czy jest ze mną ok.

Gość nie rozumiemmmmm
nigdy się nie spuszczasz?

Gość iowutywi
nie, to nie jest normalne. Rozumiem żeby facet był impotentem i wogóle nie mógł, ale żeby facet który to robi nie mógł skończyć z satysfakcją dla siebie to jakieś wynaturzenie...

A kiedy dochodzisz, jak kochasz sie z koza ?:D :D :D A powaznie, zdaza Ci sie wytrysk?

jest normalne.....ale nadal jestem zdania, że żadna nie kręci go na maxa

owszem....podniecają cię.....ale żadna nie jest jeszcze tym czego szukasz w życiu... jesteś z uległych czy dominujących?

hmm to zależy jak kobieta woli, mogę być uległy i zrobić wszystko tak jak ona chce ale mogę być dominującym jeżeli woli takich

nie pytam co ona woli ale co Ty! wolisz..

rozumiem zatem że kobieta ma być dla ciebie raz suką raz dominą, raz umiłowaną kur*wą raz damą....

powiem ci inaczej.....przy odpowiedniej kobiecie facet błaga by mógł w niej lub na niej dojść!.....ty jeszcze takiej nie spotkałeś ....to wszystko....ale póki co z tobą wszystko jest ok:)