Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miłośniczka Jerrego

Potyczki Jerry'ego Springera

Polecane posty

Gość Miłośniczka Jerrego

Znacie jakieś z życia wzięte historie jak prosto z programu Potyczki Jerry'ego Springera ? Ja opowiem pierwsza : W miejscowości gdzie mieszkam jest taka rodzina. Matka zaszła w ciążę jak miała 15 lat. Ze związku z tym facetem urodziła 2 dziewczyny. Później sypnęła się z bratem tego pierwszego i urodziła kolejną dziewczynkę. Teraz jest z ojcem tych braci. Jest w ciąży. Będzie prawdopodobnie kolejna dziewczyna. Ta pierwsza córka ma 18 lat i urodziła teraz syna. Mieszka w jednym pokoju z matką ojca dziecka. Bez kuchni, toalety i łazienki ... Patologia rodzi patologię.

Gość sdfgdsq
tylko raz się przedstawiała rodzinie...

od jakiegoś czasu Springer nadawany jest po 23:00 w tv Puls, oglądałem dwa odcinki, nie do końca, trzeba mieć mocna nerwy....

Gość alltheway
o rany. rzeczywiscie historia rodem z programu Jerry'ego zwłaszcza, jesli oni sie nawzajem okladają pięściami;] Przyznam,że czasami oglądam ten program i zawsze zastanawiam się,czy to jest wszystko wyreżyserowane i ci ludzie biorą za to grube pieniądze,czy są to realia. Oglądam ten program po to,żeby się odmóżdzyć. Jeśli mam jakiś stresujący dzień,albo dręczą mnie jakieś problemy to oglądając te potyczki mogą się rzeczywiscie rozluznic:P

czasem mam wrazenie ze te osoby u Jerry'ego Springera sa podstawione ... bo momentami to przesada .... zeby np grube baby sie cale rozbieraly i mowily ze sa kurwami .... i daja na prawo i lewo ... ehhh ale ja sie dziwie facetom ... jak oni moga sie dopchac jak tu same waly tluszczu ....

Gość jaja se robisz///
to program dla totalnych debili o totalnych debilach amen

Gość Miłośniczka Jerrego
Kiedyś oglądałam program o tym programie. Sprawy są prawdziwe z tym, że ci ludzie przed wejściem na scene są podpuszczani przez reżyserów tekstami typu "ale z niej zdzira, odbiła Ci faceta. Pokaż jej przed całym światem, że nie ma z tobą szans" :) No i tak wpadają na scenę w nerwach i okładają się pięściami :)

możliwe, kiedyś był jeden odcinek, gdzie Springer opowiadał, jak powstaje ten program.

Gość nerdy girl
Jak to zastanawiacie się, czy Springer jest reżyserowany?! Przecie w Ameryce to już od dawna nie jest tajemnicą, że to wszystko pic na wodę :D Chętni amatorzy się zgłaszają, producenci programu zapewniają im dojazd do Chicago, hotel, wręczają scenariusz jaki mają odegrać i płacą kasę. Mimo iż wszyscy wiedzą, że to ściema to program i tak jest popularny ;)

hmmm..jezeli tak twierdzisz, to muszę przyznać, ze graja jak zawodowi aktorzy ;)

Gość kafeludek :)
temat jest o historiach jak z programu a nie o samym programie :o

Autentyczny autentyk... Facet, którego znam - lat 30 chodzi z kobietą, która ma lat 40. Nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie to że: Ona ma jeszcze drugą dziewczyną w swoim wieku, a ona ma faceta w swoim. Dodatkowo ten jej facet ma żonę i dzieci ze swoją żoną. Ta jego żona ma kochanka i z nim na szczęście dzieci nie ma. A teraz najlepszy w tym wszystkim numer - ten mój znajomy powiedział mi raz, że poznał obydwie te dziewczyny ze sobą, mało tego ta starsza wie o tym że ta druga to jego druga dziewczyna i poznał je ze sobą tylko po to by tamtej ją pokazać i zapytać co o niej sądzi ( czy to dobra partia dla niego )... A ona poznała go ze swoim facetem ( tym który ma żonę )też po to by powiedział co o nim sądzi. Ja bym wieła karabin i ich wszystkich strzeliła. A swoją drogą w życiu bym nie uwierzyła że takie historie naprawdę mogą się zdazyć. I wszyscy są szczęśliwi... i im tak dobrze.