Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam z kim

lazicie sami na spacery?

Polecane posty

Gość nie mam z kim

jestem skazana na samotne siedzenie w pokoju. wokol mojego bloku ludzie w moim wieku siedza na lawkach i pija sobie razem piwo, znamy sie na czesc, ale nikt mnie niegdy nie zaprosi do nich. chyba mnie nie lubia. nie jestem takim typem czlowieka, ktory podejdzie sam do nich i cos powie. mam chlopaka, ale on siedzi caly dzien w pokoju i to lubi. jakby za kare wychodzi ze mna na spacer raz na miesiac, poza tym nie da sie go wyciagnac nigdzie. siedzi przy kompie i brzuch mu tylko rosnie, a ma dopiero 23 lata. juz nie wiem co mam zrobic... takie samotne lazenie wydaje mi sie glupie, ale bardzo chcialabym gdzies isc, cos zrobic, uprawiac jakis sport... tylko nie wiem jak, gdzie i z kim. bo niko wiecej nie znam, kogo moglabym poprosic zeby poszedl gdzies ze mna. ech, juz nie wiem co mam zrobic... lazic sama? glupio tak... jak sie do tego przekonac, bo juz chyba nic mi nie pozostaje innego?

Gość ty już dobrze wiesz kto
ja chodzę , a także na rower

Gość bieczkaq2415321
może zapisz się na jakieś ćwizcenia czy coś. Tam napewno poznasz jakichs ludzi :) zagadaj i może się zaprzyjaźnicie

Gość nie mam z kim
nie mam na jakie cwiczenia sie zapisac:/ chcialabym isc gdzies teraz wlasnie, roweru tu nie mam, psa nie moge miec, bo mieszkam na przemian w dwoch miastach i psem nie mialby sie kto opiekowac jakbym wyjezdzala...

wychodź wieczorem pobiegać, albo idz sobie na zakupy, w ogóle co to za facet, zamiast spędzac czas z dziewczyna woli siedziec przed kompem wow.

Gość nie mam z kim
chce spedzac ze mna czas, ale najlepiej, jak ja siedze mu na kolanach przed tym komputerem albo leze z nim w lozku albo ogladamy film. ewentualnie jak idziemy na obiad na miasto. on nieznosi aktywnosci fizycznej, niecierpi wychodzic, jak go do tego przekonac?

oj ja tez wychodze sama na spacer .... szczegolnie teraz jak juz zachodzi sloneczko .... lubie ... wez sobie zamontuj mp3jke na uszy ..... i ogien .... jesli masz pieska to wez tez go .... jesli nie to sama ...

Gość nie mam z kim
no i jest już ciemno i zimno, teraz na pewno już nigdzie nie pójdę, chyba że jak już zupełnie się ściemni, żeby ci ludzie na ławkach nie widzieli mnie, że sama muszę wszędzie chodzić, bo nikogo nie mam... to taki wstyd...

Gość nie mam z kim
:(