Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyrtyrryrtr

Szukam pracy i mam juz dosyć.Wszyscy oszukują

Polecane posty

Gość tyrtyrryrtr

w ogłoszeniu wymieniają masę fajnych stanowisk a to na asystenta księgowego a to na pracownika magazynu(ale umysłowego itp)Stiduje dziennie ostatni semestr.Przez telefon sie pytam czy na te stawiska potrzebują doświadczenia mówią że nie!Ja przychodzę o i oni mówią o tych stanowiskach i że 6 miesięcy doświadczenia wymagana ale mają dla mnie prace asystenta handlowca(aktywne pozyskiwanie klientów)a tamte to niestety bez doświadczenia nie mogę!!Mam dosyć kłamią,tamte są na dostawkę żeby ludzie przychodzili!!

Gość tyrtyrryrtr
Dzis gadałam z facetem mówi mi że praca biurowa 2500 netto! i ze nawet studia opłacą i że doświadczenia tez nie potrzebują.Pytał tylko o dyspozycyjność i wiek.Ciekawa jestem gdzie tu jest haczyk ?Potym czy doświadczenia nie trzeba mówi że nie że to tylko obsługa telefonu faksów i sama zobacze.Ale za osbłyge telefonów i faksów taka pennsja na polskie realia????ciekawe czeg jutro się dowiem.!To powinno być karalne bo marnuje swój czas!

Poinformuj zawsze inspekcje pracy ze cos jets nei takw takiej firmie. Zrobia im kontrole, sprawdza, dorypia kare to moze oszustom przejdzie ochota na kretactwa.

Gość Niedzielski Krzysztof
Poszukuję pracownika na stanowisko spawacza, wymagane prawo jazdy kat. B i mile widziane kat C. wszelkie informacje o mojej firmie dostępne są pod adresem:www.trans-kret.pl . Praca najczęściej na terenie Poznania, zdarzają się też delegacje. Wynagrodzenie do uzgodnienia. Kontakt tel: 601759572

Gość judka...
hej wszędzie oszukują, ja ostatnio się zwolniłam z pracy bo miałam dośc, myśleli że będę siedzieć za darmo po godzinach,wogóle przekręty że szok.Postanowiłam do obrony sobie "odpocząć" od pracy a potem poszukac czegoś mam nadzieje normalnego