Gość defvszfcsfse Napisano Marzec 30, 2010 jakie jest prawdopodobieństwo że kobieta bedzie miesiączkowała przez iles tam miesięcy i nie zorientuje sie że jest w ciązy zastanawia mnie czy to nie bajka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość defvszfcsfse Napisano Marzec 30, 2010 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość defvszfcsfse Napisano Marzec 30, 2010 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Laurka23 0 Napisano Marzec 31, 2010 bajka, ale mozna nie zauwazyc roznicy, jednak chyba pomylilas dzial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chantal-fleur 0 Napisano Marzec 31, 2010 moja mama miesiaczkowala trzy razy a byla juz w ciazy z moim bratem. to nie bajka, chociaz brzmi dziwacznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jjjjjjjjjjjjj Napisano Marzec 31, 2010 Można krwawić w okolicach przewidywanego terminu miesiączki, ale nie jest to miesiączka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chantal-fleur 0 Napisano Marzec 31, 2010 :/ dziwne... lekarz wierdzil, ze moz esie zdarzyc i ze skoro mamie sie zdarzyl oto corce tez moze.. ja do dzis o tym pamietam jak mam watpliwosci, ze lepiej test kupic niz tylko na braku miesiaczki polegac ale ok. ja sie nie znam :) mowie tylko ze sie zdarzylo i ze nie jest to wymyslona historia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 31, 2010 aż mi się jeść odechciało :P wont mi z diet :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadzieja86 0 Napisano Marzec 31, 2010 Pomyliłaś dział,ale już odpowiem,otóż w ciąży nie ma się miesiączki,ale mogą być jedynie plamienia,ale to nie jest miesiączka.Takie plamienia mogą być niebezpieczne! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grypa żołądkowa pewnie Napisano Marzec 31, 2010 tu na kafeterii wszystko jest możliwe :) Nawet przez całą ciążę normalne miesiączki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Laurka23 0 Napisano Marzec 31, 2010 dokladnie to mialam na mysli, miesiaczki nie ma, sa tylko plamienia, ktore sa mylone z miesiaczke, wiec nie wzbudzaja podejrzen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chantal-fleur 0 Napisano Marzec 31, 2010 no chyba wlasnie wzbudzaja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach