Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madam Cebulka

nienawidzę facetów o typie urody latynos a także arab, żółty, muzułanin i hindus

Polecane posty

i jestem wkurzona, oglądam telenowele a tam jeden facet opalony, czarne włosy i oczy...jak on mnie wkurza!!! i jeszcze gra czarny charakter... czy to świadczy o tym że jestem rasistką?? dodam że kobiety o tych typach urody raczej mnie tak nie irytują jak faceci... facet powinien mieć albo jasne oczy + jasna skóra + ciemne włosy a najlepiej jasne oczy+jasne włosy + rumiana skóra ewentualnie ciemne oczy+ jasne włosy... jak laski mogą się podniecać tymi ciemnymi w stylu macho??

Gość Toca22
A ja jestem z hindusem i nie wyobrażam sobie być z kimś o innym typie urody :P Juz nigdy więcej :D

nawet nie moge oglądać polowy seriali , kiedyś lubiłam Rebelde , ale teraz jak to widże ... co za paskudztwo , ten Nico, Miguel...obleśni i jeszcze Diego thomas....przez nich nie da się tego oglądać. a z kolei polskie seriale chociaż mają ludzi o ładnej skórze i włosach to jako aktorzy są straszni!! sztywni drewniani i beztalentu...srają a nie grają...polska produkcja serialowo telenowelowa to porażka...i te pseudo spolszczone meksykańskie tele typu Brzydula, Majka :/ szkoda że tam aktorki wyglądają jak ludzie a nie jak kosmici karmieni z sondy na orbicie :/

Gość ja też nie przepadam
za to lubię Skandynawów :-) rudych i świńskich blondynów (naprawdę!)

no a Hindusi to wygladają jakby sie nieumyli i zarośli glonami :o jedynie Murzyni wyglądają w miare dobrze, ale tylko jeśli chodzą pojedynczo a nie z całą watahą (co to gang na brooklynie... :O) albo jeszcze w gorszym stylu jak idą z polskim paszczakiem, najczęściej z blondynką albo grubaską...nie wiem czemu Murzyni w Polsce nie mają ładnych kobiet...cóż może ładne mają stereotyp i boją sie HIVa?

Gość xDDDDDDDDDDDDD
a najlepiej jasne oczy+jasne włosy + rumiana skóra - bleee,to jest dopiero wstrętne :O rumiany facet?? albo wymoknięty blondynek,to jak pedałek :O latynosi górą!!

skadnynawowie mogą być o ile nie są zbyt metroseksualni i niscy. za to rudzi (np. szkoci tudzież bawarczycy) są też obleśni...jasne brwi są brzydkie...brwi muszą być ciemne...włosy jasne...

albo wymoknięty blondynek,to jak pedałek 😍😍 o tak :D znałam kilku takich jeszcze dobrze jak jest szczupliusienki, ale ubiera się jak Chłopiec albo dziewczynka a nie kurde jak Gej ;/ nie lubie facetów wylansowanych na geya to okropne...co innego gej naturalny

Gość Toca22
Ale ty autorko jestes rasistowska :D A twoja znajomość urody obcokrajowcow jak widze opiera sie tylko na tych widzianych w serialach ;) moj hindus jest mega przystojniakiem, wszystko ma na miejscu (a nawet lepiej!). Nie wyglada na brudasa zarosnietego glonami ;) wszedzie zwraca uwage, w klubie nie moze sie odgonic od innych kobiet, ladnych i atrakcyjnych. a ja sama jestem atrakcyjną blondynką. stereotyp? moze. Mnie sie pdoba jego typ urody, a jemu mój. o gustach sie nie dyskutuje ;) ponoc to brak wychowania i niski poziom inteligencji, ale co ja tam ci bede mowic ;) twoja sprawa. w koncu jestes tu anonimowa.

Gość Toca22
moja atrakcyjność objawia się tym, że gdy przechodzę obok schroniska dla psów to wszystkie ujadają. wiem że to na mój widok , mój narzeczony mówi do mnie po hindusku "ty dziwko" a ja myślę że mówi mi że mnie kocha

" 19:17 Je taime mon amour i jestem wkurzona, oglądam telenowele a tam jeden facet opalony, czarne włosy i oczy...jak on mnie wkurza!!! i jeszcze gra czarny charakter... czy to świadczy o tym że jestem rasistką?? dodam że kobiety o tych typach urody raczej mnie tak nie irytują jak faceci... facet powinien mieć albo jasne oczy + jasna skóra + ciemne włosy a najlepiej jasne oczy+jasne włosy + rumiana skóra ewentualnie ciemne oczy+ jasne włosy... jak laski mogą się podniecać tymi ciemnymi w stylu macho?? " Diagnoza jest prosta-przestań oglądać takie filmy:classic_cool:.

Gość Toca22
ohhh mam klona, ok - nie wypowiadam sie wiec pod tym nickiem w tym temacie bo zlokalizowalam trola, a troli sie nie karmi :D jakies rozpieszczone dziecko neo zapewne yhhh

oj właśnie nie wiem czy jestem rasistką czy nie. Mówię - nie mam nic do Murzynów, podobają mi sie Rumuni, Cyganie...ale latynosi...i to jeszcze w telenowelach to jak pojechać 1000 km z dala od polski i byc okradzionym przez...Polaka...

Gość A ja jestem " rasistka"
bo nie pociagaja mnie rozowo skozy mezczyzni z czerwonymi sywkami na nogach i posladkach. Nie umie , lubie sniadych naszych , albo Arabow. Ci inni moga byc, ale nie w moim lozku. Sama mam urode skandynawska, a przeciwnosci sie przyciagaja.

Gość A ja jestem "Rasista"
Moze gdybys troche wiecej popodrozowala i poznala Swiat poza Polska i inne kontynenty, poznala zyczliwosc, tych co ich tak nie lubisz i Twoj zakres nie konczylby sie na serialach w telewizji, to moze bylabys madzejsza i patrzyla na nich innaczej. Szszerze wspolczuje ci charatania sobie nerwow, z takiego problemu.

Gość Toca22
popieram przedmowczynie! duzo bardziej podoba mi sie np kultura hinduska niz polska. ci ludzie sa zyczliwsi, lepiej wychowani. a w lozku... mmm.. ogien! :D

"madzejasza" ?? mądżejsza ?? haha ty się lepiej polskiego poucz zanim zaczniesz popuszczać "światowo" :D podróżowałam i o dziwo "uprzejmośc" jakże przystojnych arabów np. w Berlinie (jak dla mnie to natarczywość)nie była wielką nobilitacją. no ale są też dziewczyny które gdy je chłopak przeleci to jeszcze czują się zaszczycone :o nie macie szans u Polaków to szukacie u gorszych :( przykre... nie mogę przestać oglądać seriali :( szkoda tylko że latynosi są tacy ohydni :(

ogień nie ogień , pewnie kamasutra to u nich coś jak u nas elementarz pierwszoklasisty...u nas siedmiolatek poznaje literki a u nich pozycje seksualne :o i ten Bollywood...kicz kicz i żenada

Gość kon w stodole stoi
Ja rasistka nie jestem, nie przeszkadzaja mi inne narodowosci, ale za meza nie chcialabym miec hindusa, pakistanczyka ani latynosa, nie wiem czemu ale jakas odraza mnie bierze jak pomysle o spaniu w jednym lozku, nie podobaja i sie i tyle, oprocz Polaka to moze w ostatecznosci wybrala by murzyna, chociaz tylko jednego mozliwego znam

Gość Toca22
mi sie nigdy hindusi nie podobali, ale ten jest wyjatkowy :)