Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikaa0484

Co do brązowej spódnicy?

Polecane posty

Gość monikaa0484

Jakie buty dobrać do brązowej spódnicy? Jest ona niby bawełniana, ale wygląda jak sztruksowa ( nie jest cieniutka, ale tez nie taka gruba jak sztruks), lekko za kolano, rozszerzana do dołu (w kształcie litery A). DO tego mam zamiar założyć białą bluzkę. No i mam problem, bo nie mam brązowych pantofli:/ jedynie czarne, albo czarne ze zlotym paskiem. Chciałabym wyglądać elegancko, ale nie chce inwestowac w brazowe buty, bo wiecej do niczego ich nie bede używała. Tą spódnicę dostałam od męża, i jest to jedyna spódnica jaką posiadam w tej chwili nadająca się do uzytku (jest to spódnica ciązowa, a jestem w 6miesiącu i już brzuch dość spory i stare spódnice się nie nadają). Doradzcie moze jakies dodatki, czy cos, zebym moznabylo zalozycz czarne buty do tego, bo ja nie mam już pomyslu. Moze jakies rajstopy? czy marynarke??

Gość monikaa0484
może dzisiaj ktoś pomoże?

jakie masz bluzki ktore moglabyś nosic do tej spódnicy?

Gość monikaa0484
właśnie z brązowych rzeczy to nie mam za dużo. Jakiś ażurowy sweterek, z głębokim dekoldem, więc można pod to jeszcze coś założyć. Ewentualnie biała koszulowa bluzka, lub ecru. Mam jeszcze białą w czarne cieniutkie pionowe paski. Z takich elegantszych rzeczy to by było tyle, ponieważ nie kupuje teraz za bardzo ciuchów, ze względu na ciążę, bo potem nie będą mi potrzebne. Chciałabym stworzyć jakiś w miarę elegancki komplet na Święta no i potem rocznica slubu teściów więc trzeba jakoś wyglądać. jeśłi nic nie wymyśle to w ostateczności założe czarne spodnie w kant, ale to myślałam zostawić na drugi dzień Świąt

Gość monikaa0484
dysponuje czarnymi butami jedynie, albo takie botki do kostki, wiązane, na szerokim obcasie (taki słupek), lub ewentualnie szpilki, takie standardowe z lekkim czubem, czarne, ale mają z przodu złoty pasek, szerokosci jakies 1.5cm, tak prawie w miejscu przy palcach. Ewentualnie tez czarne szpilki ale z wycietymi palcami, wiec pewnie jeszcze nie przejda na swieta, bo będzie za zimno. Z brązowych butów mam jedynie sandalki, ale to typowo letnie, na cieniutkie paseczki wiec calkowicie odpadaja :/

najszybciej i najprosciej bedzie z bluzkami koszulowymi (którakolwiek w sumie, ale chyba lepsza ta ecru), do tego te czarne szpilki z paskiem złotym. "oswój" je złotą biżuterią i jakąś czarną chustką/szalikiem/torebką/innym dodatkiem.

Gość monikaa0484
frufru dzieki :) może coś wykombinuje. A myślisz że czarna marynarka, albo krótkie czarne bolerko by do tego pasowalo?(marynarka pewnie sie nie dopnie na brzuchu, ale na wierzch moglabym założyć, tak beż zapinania) Moze to jakos by współgrało z tymi butami?

zalezy jaka marynarka :) w ciązy jak brzuszek juz podrośnie to sie troszkę - siłą rzeczy - ciężko wyglada. jesli marynarka jest klasyczna, prosta to mozesz wyglądac jak klocek, a po co, skoro mozesz wyglądac lekko i ładnie? chyba ze marynarka taka taliowana, bardziej kobieca, wtedy nawet rozpięta jakos lepiej bedzie wygladac... juz lepiej bolerko chyba, chociaz nie wiem, ja uwazam ze to zbędne bedzie :)

Gość monikaa0484
wszytskie marynarki jakie mam sa dopasowane w tali, poniewaz ja mam typowa budowe klepsydry, czyli waziutka talia i szersze biodra (teraz proporcje zaburzone:P ). Ale chyba jednak zrezygnuje z tej marynarki i zostane przy samej koszuli:)