Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arek 125

Kafeteria i forum wizaz zniszczyly mi życie.

Polecane posty

Kiedy nie czytalem tych for to mialem dobre zdanie o kobietach lub przynajmniej o części z nich. Niestety, mimo iż staram się niby traktować to jako głupie pisanie jakiś patologii. To jednak podświadomie to na mnie wplyneło, strach przed związkiem mam ogromny. Mam obsesje na punkcie nie wierności i puszczalstwa kobiet. Najgorsze że to determinuje moje działania w rzeczywistości i wszystkie postrzegam bardzo negatywnie.

Gość october&april
na prawdę:)? Fora tworzy kilka osób (kilka topików ma 2 osoba:P:) a nie całe społeczenstwo:) Ja dzięki forum..zrozumiałam, że ktoś chciał mi coś powiedziec..;) ale ja myślałam, że to ktoś inny;) to pisze:) I w sumie już się rozwiodłam z ta kaffe;) a wizaż ciekawy..ale tak szybko nie odpowiadają jak tu:D

Gość yolQa
🌼 są też dziewice, nawet 25letnie i kobiety porządne.. nie łam się! :)

Gość nie strasz ludzi

Gość W sumie sie nie dziwie,
jest tu sporo grup wsparcia dla kobiet puszczalskich, kochanek i innego scierwa...

Na kafe jest przynajmniej wolnośc słowa. Na forum wizaz absolutnie nie wolno krytykować prezentowanego przez forumowiczki zdemoralizowania. Jeszcze będzie tak, że takie delikwentki będą za to chwalone. Po przeczytaniu kilku tematów tam, to aż mnie zatrzęsło z nerwów. Wiem że to glupie ale faktycznie to zmienilo moje podejście i skutecznie przychamowalo relacje z jedną dziewczyną. Mam do cholery 25 lat a jednak na takie wplywy jestem podatny. Uważam że jak sie jest anonimowym w necie, to można wszystko napisac co naprawdę sie myśli.

Arku, ja właśnie z powodu tej poprawności 'politycznej' zrezygnowałam z wizażu, po tym jak dostałam bana czasowego za wyrażenie swojej obiektywnej opinii o kochankach :) I dodam że naprawdę w kulturalny sposób, bez wulgaryzmów i wyzywania :/

Tam jest faktycznie towarzystwo wzajemnej adoracji. Wszystkie takie słodkie, że aż sie rzygać chce. A to co piszą to już szczyt głupoty, patologii, dziecinady, itp.

I hasło 'wyszukiwarka nie gryzie' w praktycznie każdym temacie, plus popieranie patologii :) Była tylko jedna grupa na społecznościach, którą przyjemnie się czytało, bo mądre babeczki i z zasadami, ale ciągle atakowane przez takie patologiczne dupodajki :/

Gość new fam fatale
niestety każdy kto zna wirtualny świat wie jak łatwa jest zdrada, to obciąża nasza psychikę i przez świadomość szerzenia się tej patologii wzrasta w nas strach i jest nam ciężko zaufać drugiej osobie.

Gość Mertoro
Dzięki forum straciłeś złudzenia. Idealizowałeś kobiety, a one okazały się zgoła inne i trudno to zaakceptować, ale jeśli będziesz kiedyś z kobietą, to będzie to związek bezpieczniejszy dla Ciebie.

W realu nie mam zlych doświadczeń, po za wyjątkami. Ciesze sie ze chociaz jedna osoba podziela moje zdanie, że wizaz to sekta.

Wiesz dalej sobie przeglądam katalog kosmetyków, i tematy na forum o zwierzakach, ale na resztę nawet patrzeć nie chcę :)