Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

- - Maryś - -

Moje dziecko nie chce jesc u mnie na rekach tylko... w wózku!

Polecane posty

nie wiem czemu tak :o od kilku dni zaczęła grymasic przy jedzeniu (je z butli oczywiscie :D inaczej ciezko było by ja karmic w wózku :p ), po zjedzeniu jakichs 40ml był juz krzyk i wyginanie sie do góry, wiec ja podnosiłam do odbicia potem jak układałam z powrotem znów krzyk i potrafiła juz nic nie zjesc :o któregos razu odłozyłam ja do wózka i z ciekawosci podałam butle i wtrąbiła wszystko smiejac sie :p teraz zjada wszystko pod warunkiem ze lezy w wózku a ja nad nia stoje i jej trzymam butle :o co jest grane? :o 😭

Gość moim zdaniem............
jest jej tak wygodniej. Jeżeli tak lubi to niech tak je. Nie wiem gdzie tu problem. Nawet dla ciebie lepiej bo masz w miare wolne ręce ( trzymasz tylko butelkę)

nie no oczywiście, niech je w wózku skoro woli :) do niczego jej nie będę zmuszac , zastanawiam się tylko dlaczego tak jest. Dobrze, że w ogóle zorientowałam się, że w wózku chętnie zje bo tak to by była nieźle wygłodzona :( zjada teraz ok 160ml mleka a przez to ze próbowałam ją karmić na rękach zjadała czasem tylko 40ml :( i to na raty! myslałam też o tym, czy to może też nie przez to, że to jej grymaszenie zbiegło się też w czasie z wymianą butelek i smoczków,tzn. butelki avent z 125 na 160ml i smoczki z rozmiaru 2 na 3.Może po prostu jak ma teraz smoczek z większym przepływem to wygodniej jej jesc w innej pozycji? u mnie na rekach jadła z głowka ułozona wyzej a w wózku je prawie na płasko...myslałam że wygodniej jak je w pozycji prawie półsiedzącej...

a moze jej gorąco na rękach? u mnie jak mała miała jakies 4 miesiace zaczął sie bunt na butle... prężenie sie, wyginanie... a był to kwiecień i były juz ciepłe dni, wieczory, noce... ona na naszych rękach, ciepło naszych ciał, ona ubrana, mleko ciepłe... gorąco jej było. przenieśliśmy sie z karmieniem do naszej sypialni. kładlismy małą wygodnie na podusi, kładlismy sie obok niej i trzymalismy butle :) wygodnie i przyjemnie :) spróbuj

rzeczywiscie goraco jej na pewno było nie raz!zawsze kładłam pieluszke tetrowa na moja reke gdzie miała glówke , bo inaczej miała główke spocona, mokra :( ale i z pieluszka czesto jej sie głowa pociła...ale lezala zawsze na takiej poduszce waskiej i podłuznej na której miesciła sie cała, wiec nie stykałysmy sie ze tak powiem ciałami ;) w takim razie bede karmic ja dalej w wózku, tylko zrobie jej tam takie podwyzszenie albo bede wkładac poduszke :) tylko co ja zrobie jak z nia gdzies pojade i zabraknie jej ukochanego wózka do karmienia? :D i jak nie będę miała gdzie jej położyc?