monia231 0 Napisano Marzec 31, 2010 Hej dziewczyny!!!!! Współzyłam z mezem mielismy stosunek przerywany i za jakies 5 min tez był stosunek przerywany. Czy jest mozliwa ciaza???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ej powiedz Napisano Marzec 31, 2010 oczywiscie, ze tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazy_maupka 0 Napisano Marzec 31, 2010 stosunek przerywany to żadna antykoncepcja więc sobie odpowiedz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaraz po 5 minutach Napisano Marzec 31, 2010 ? no, no - chyba rekord :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_sexy_ 0 Napisano Marzec 31, 2010 Ja tak współżyje juz ...kilka lat:P,i jakoś "nic" nie planowanego mi sie nie przydażyło :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazy_maupka 0 Napisano Marzec 31, 2010 no to albo masz szczescie, albo jedno z was jest niepłodne, albo używasz metody kalendarzyka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ej powiedz Napisano Marzec 31, 2010 tez tak mowilam, ale wszystko do czasu... wpadlismy po 5 latach :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monia231 0 Napisano Marzec 31, 2010 Z kalendarza wynika ze miałam dni płodne a za kilka dni miała byc owulacja nie wie mczy była. Mam podwyzszona temp. a w dzien owulacji i 2 dni po pobolewał mnie dół brzucha. Tez watpie zebym była w ciazy. Miesiaczka ma byc w niedziele to sie okaze . Dzieki i pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_sexy_ 0 Napisano Marzec 31, 2010 :D,mam dwoje dzieci ...planowane :D:P,nic poza ta metoda nie uzywam ...po prostu maż ma dobry reflaks ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach