Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce cos wyjatkowego

Suknia ze lna w stylu wiejskim!!!!

Polecane posty

Mażę o lnianej sukni, w stylu wieskim, taką kiedys widziałam na jarmarku, będę brała ślub w maju i chcę miec taką suknie i wianek na głowie do tego warkocz...taka sielanka,,,,,cieżko w suknią, czy któs może cos doradzi???? czy któs planuje jakiś oryginalny ślub????? my pojedziemy do urzędu na rowerzę dwuosobowym, a wesele będzie w akademiku, bo jesteśmy studentami heheheh al ebędzie zabawa

dzieki, nie jestem Polką, więc sorki za błedy

Gość a ja wole czekolade
mysle ze len nie jest dobrym rozwiazaniem bo sie strasznie gniecie ale mozesz zrobic stylizacje na Zosie z Pana Tadeusza np.:) wiec moze cos w tym stylu? :) : http://www.annaisbridal.com/en/simple-kristi

dzieki za linka, z tą zosią to niezły pomysł ale ja wlasnie sobie wbiłam w głowę, ze chcę miec z takiego nawet plótna, zadnego delikatnego materialu,heheh, może gdziś w teatrze wypożyczyć???

Gość a ja wole czekolade
zawsze mozesz uszyc i wtedy krawcowa ci doradzi jaki len najlepszy. powodzenia :) i btw a jak bedzie wygladal pan mlody? bo musicie jakos do siebie pasowac:)

hehe nad panew młodym muszę się zastanowić, hehe, a co bys poradziła? cieżko będzie co wcisnąc w jakiś "taki" strój, m=no i problem z rozmiarem, bo ma wzrostu 202 sm, heh i lapę 51 rozmiar

Gość czekolada jest dobra
młody musiałby zrezygnować z garnituru: jasne lniane spodnie i koszula na wierzch, buty też raczej mokasyny. a jechałaś kiedyś na rowerze w długiej spódnicy? jedną ręką trzymasz kierownicę, w drugiej masz suknię bo wkręca się w szprychy a w zębach bukiet.

ja nie będę pedalować , tylko siedzieć z tylu, juz probowalismy, nie ma problemu, mam tylko siedzieć che che

Gość co ty z tym he, he
ciagle? ile masz lat 12-cie ?