Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

palec serdecznie wskazujący

Tanie kije do nordic walking ?

Polecane posty

Gość palec serdecznie. wskazujący
a może zabrać babci ?- w sumie laski sa jej niepotrzebne, zamiast łazic po ulicy może posiedzieć przed telewizorem

Gość jussaa
ja mam podobne kije, zanim je użyłam nie wiedziałam że tak ułatwią wspinaczkę.polecam

Gość cara -
ja korzystam z kijkow - ale przyznam sie ,ze nie zwracaam specjalne uwagi na ich " profesjonalność .

Gość jussaa
tylko do czego służy to coś przy rączce?

Gość cara -
oczywiscie dobry sprzęt bardzo ułatwia i usprawnia daną dziedzinę - ale dla mnie ważniejsza jest systematyczność w maszerowaniu - a tego nie zapewnia najlepsze sprzęty :) ale przyznaję ,ze gdybym mogla - kupiłabym " super wypasione " kijki :)

Gość cara -
ja swoje kupiłam za 20 zl sztuka - i już sie rozwalaja .

"a za ile kupiłyście/kupiliście te kije?" Ja za swoje dałam ok. 80 zł na wiosnę. http://www.hi-tec.com.pl/Meru.html Od tego czasu sporo chodzę i widać fajne efekty. Mam nadzieję, że w zimie kilogramy znów nie wrócą :-P chociaż słyszałam, że można spokojnie maszerować przez cały rok.

Gość Krupczatka
I jak ci się sprawują te kije Karolinka? Jak często chodzisz i w jakim terenie?

W lecie na urlopie chodziłam więcej. Byłam w Beskidzie Niskim tam chodziłam prawie codziennie. Polecam, fajne miejsce do maszerowania. Teraz chodzę raz w tygodniu w weekendy, bo nie mam czasu po pracy. Trochę po parku, czasami w lesie. A kije bardzo fajne się sprawują. Fajne jest to, że można wymienić końcówki w zależności od tego czy chodzisz po asfalcie czy po leśnej drodze i mają wygodne rączki. Ogólnie polecam.