palec serdecznie wskazujący 0 Napisano Marzec 31, 2010 Czy ktoś ma, korzysta i jest w miarę zadowolony? Np. takie http://www.promoceny.pl/detail/kije-do-nordic-walking-bat-39803/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
palec serdecznie wskazujący 0 Napisano Marzec 31, 2010 podnoszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość palec serdecznie. wskazujący Napisano Marzec 31, 2010 a może zabrać babci ?- w sumie laski sa jej niepotrzebne, zamiast łazic po ulicy może posiedzieć przed telewizorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jussaa Napisano Marzec 31, 2010 ja mam podobne kije, zanim je użyłam nie wiedziałam że tak ułatwią wspinaczkę.polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cara - Napisano Marzec 31, 2010 ja korzystam z kijkow - ale przyznam sie ,ze nie zwracaam specjalne uwagi na ich " profesjonalność . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jussaa Napisano Marzec 31, 2010 tylko do czego służy to coś przy rączce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
palec serdecznie wskazujący 0 Napisano Marzec 31, 2010 a za ile kupiłyście/kupiliście te kije? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cara - Napisano Marzec 31, 2010 oczywiscie dobry sprzęt bardzo ułatwia i usprawnia daną dziedzinę - ale dla mnie ważniejsza jest systematyczność w maszerowaniu - a tego nie zapewnia najlepsze sprzęty :) ale przyznaję ,ze gdybym mogla - kupiłabym " super wypasione " kijki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cara - Napisano Marzec 31, 2010 ja swoje kupiłam za 20 zl sztuka - i już sie rozwalaja . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolinka13 0 Napisano Październik 1, 2011 "a za ile kupiłyście/kupiliście te kije?" Ja za swoje dałam ok. 80 zł na wiosnę. http://www.hi-tec.com.pl/Meru.html Od tego czasu sporo chodzę i widać fajne efekty. Mam nadzieję, że w zimie kilogramy znów nie wrócą :-P chociaż słyszałam, że można spokojnie maszerować przez cały rok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Krupczatka Napisano Październik 6, 2011 I jak ci się sprawują te kije Karolinka? Jak często chodzisz i w jakim terenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolinka13 0 Napisano Październik 7, 2011 W lecie na urlopie chodziłam więcej. Byłam w Beskidzie Niskim tam chodziłam prawie codziennie. Polecam, fajne miejsce do maszerowania. Teraz chodzę raz w tygodniu w weekendy, bo nie mam czasu po pracy. Trochę po parku, czasami w lesie. A kije bardzo fajne się sprawują. Fajne jest to, że można wymienić końcówki w zależności od tego czy chodzisz po asfalcie czy po leśnej drodze i mają wygodne rączki. Ogólnie polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 28, 2013 A jak kupicie kijki to polecam poczytac o technice: http://cafejka.com/lifestyle/zdrowie/93-spacer-z-kijami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach