Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilith_online

codziennie sny erotyczne-co to znaczy?

Polecane posty

Gość lilith_online

codziennie mam sny erotyczne, od jakis 2-3 lat, najczęsciej śni mi sie sex grupowy, sm, a czasami bardziej subtelnie jakieś zakochanie, czy flirt. w każdym ze snów czuję sie piękną, wolną kobietą, robię to bo tak chcę. nie wiem, czy takiesny-chodzi mi o czestotliwość nie powinno budzić mojego niepokoju?

Możliwe że to podświadomość pragnień dobija się do Ciebie przez sny :)

Gość lilith_online
czy w takim razie dla własnego zdrowia powinnam starać sie zrealizować częsć moich fantazji. dodam, ze faktycznie brakuje mi sexu w życiu, jestem z partnerem, który chce tego max 1 x tydzień.

Gość elimination
mnie się dziś śniło, że robie loda eksowi :D bardzo mi się podobało, doszedł w mojej buzi, ale wyplułam do umywalki w łazience :P śniło mi sie też, że podczas pieszczot z nim miałam 4mm włoski na nogach :o i niewydepilowane bikini :o ale mimo to było ekstra :D wszybko wymyłam ząbki po lodzie i bawiliśmy sie dalej, a potem sie obudziłam. :( (ps. nie chce z nim już być! :D)

Gość lilith_online
tej nocy, po raz pierwszy od dawna mialam takie czyste, piękne , mistyczne sny jak dawniej.śniło mi się, że byłam w kadrze biegaczek, i one miały mnie wyeliminować, ale sie zawzięlłam i sama trenowałam i wygrałam ustanawiajac rekord. kiedyś miałam też zaje..biste sny o charakterze fantasy, gdyby mozna bylo te projekcje nagrywać powstalby z nich naprawdę dobry film.