Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfdfadfsdfdsfdaza

zwiazki na odległość

Polecane posty

Gość dfdfadfsdfdsfdaza

czesto sie odzywacie w ciagu dnia do siebie? czy jednen telefon wam wystarczy??

Gość dfdfadfsdfdsfdaza
dlugo ze soba jestescie?

Gość olaboga nie wytrzymam
yy jak jest za granica to z reguły żadnego telefonu bo za drogo ,esemesy, z reguły 3-4 na dzien i jest oki, a nie ma go z reguły tydzien, dwa, i wraca na weekend:)

Gość dfdfadfsdfdsfdaza
wasze zwiazki jakie staze juz maja?:)

Gość trututututututuut
Rozmawiamy średnio po 20min dziennie przez telefon plus kilkanaście esemesów plus jakaś rozmowa na gadu. Co prawda widzimy się co dwa tygodnie na 3-4 dni, więc nie wiem, czy jest to taki klasyczny związek na odległość.

Gość dfdfadfsdfdsfdaza
to dlugo,moj mezczyna po roku chcialby rozmawiac 1 dziennie i tyle,a ja czuje,ze w taki sposob sie traci wiezi ;/

Gość trututututututuut
A jak często się widujecie?

Gość dfdfadfsdfdsfdaza
co 10 dni ;/

roznie bywa, wkacje praktycznie cale cyzli ok 2,5 miesiaca...a poza wakacjami to roznie bywa czasem sie zdarza sie sie widujemy po miesiacu a czasem ze po 3 miesiacach, najdluzszy okres niewidzenia trwal 5 miesiacy, to byo jeszcze jak narzeczony chodzil do LO do klasy maturalnej czyl na poczatku zwiazku. Nasz zwiazek opiera si rpzede wszytskim na rozmowachn i wzajemnym zrozumieniu ale i scenach zazdrosci z mojej strony hehe ale zaufajnie ejst najwazniejsze. A rozmawiac mamy praktyznie zawsze o czym...chociaz zdarzaja sie dni gdy nie mamy obie az tak duzo do powiedzenia

Gość pierdzikowska
a ja mam z moim właśnie taki problem, rożni nas 300 km a odzywamy się rożnie, czasami kilka smsów dziennie, czasami milczymy, ale ucinamy sobie dłuższą rozmowę raz w tygodni tak ok. godziny... mi to nie wystarcza ale nie wiem jak juz z nim rozmawiać zeby mu to wytłumaczyc...macie jakies pomysły?

Gość dfdfadfsdfdsfdaza
mi sie wydaje,ze 10 dni to duzo, ale piec misiecy...szok:)

Gość dfdfadfsdfdsfdaza
pierdzikowska....wlasnie ja mam to samo, gdy mu zwracam uwage jest na jakis czas ok,ale znowu sie zapomina i malo sie odzywa..on mowi,ze poprostu taki jest

Gość trututututututuut
Nie no to z moim jest podobnie. Czasem też mamy dzień milczenia. Tylko, że ja nie narzekam, bo kiedyś było gorzej i dopiero od roku jest między nami cudownie, więc chwalę co mam. A jak reaguje na Twoje sugestie, że mało rozmawiacie?

Gość dfdfadfsdfdsfdaza
heh,a u mnie po roku jest gorzej bo mysli,ze nie musi pielegnowac zwiazku bo jestem i kropka.

my zeby sie widziec musimy jechac do siebie pociagiem 9 godzin, autobusem w sumie to smao, samochodem jak nie ma korkow jakies 8 godzin ;pa normalnie to nie ma keidy sie widziec...albo jak przerwa w studiach,. albo jak urlop w pray ehhh.... dfdfadfsdfdsfdaza - niektorzy juz maja taki charakter ze sie malo odzywaja, ale coz...trzeba wytlumaczyc ze skoro nie mozecie sie codziennie widziec to chcesz chociaz rozmawiac zeby nie stracic wiezi z nim...powiedz ze potrzebujesz rozmowy z nim jak powietrza..przy tym udawaj ze zaczynasz plakac hehe - zawsze dziala

Gość dfdfadfsdfdsfdaza
izabelka,u mnie nie dziala.. ile razy o tym mowie,ze mi zle itp..to mowi"kiedys nie bylo telefonow i tez zyli" albo cos w tym stylu, mnie powoli to wykancza psychicznie

Gość trututututututuut
Ou, to chamski tekst. Mojemu jak ponarzekam, że mało rozmawiamy, to mówi, że no "ja też potrzebuję rozmów z Tobą przecież", i, że "mówimy sobie chyba o wszystkim, prawda?" ale "wczoraj akurat byłem cały dzień zajęty" i "przecież wiesz, że mam akurat dużo rzeczy do zaliczenia". Jakoś się próbuje tłumaczyć i zazwyczaj mu wierzę i kończę temat, a potem nawet widzę poprawę. Ale ten twój, to na wszystkie tematy takie chamskie teksty rzuca? Może, prwada, nie ma aż takiej potrzeby rozmawiania. A próbowałaś mu pokazać "jak to jest"?

Gość dfdfadfsdfdsfdaza
no jak probowalam, to dostalo mi sie ze jestem niedobra..kiedys spaalam do 12,on po 11 dzwonil(mialam wyciszony tel) i oczywiscie zaraz byl sms"nie to nie"-jak nie odebralam he

no wlasnie...ja jak sie obraze o sie potrafie nie odzywac i nie odbierac tel..wtdy on dzwoni co chwile hehe :p Aletekst ze kiedys nie bylo telefonow ...coz...zapytaj sie wiec dlaczego z Toba jest, jaki jest sens waszego zwiazku, na czym on polega...

Gość trututututututuut
No to ładnie się wyżywa. Trochę to bez sensu...

Gość dfdfadfsdfdsfdaza
on nie wierzy w miłość,uwaza ze chemia laczy dwoje ludzi..chlopak jest sparzony po 2 zwiazkach, mowi,ze od dawna juz tak mysli;/

Gość pierdzikowska
do dfdfadfsdfdsfdaza my tez jesteśmy od mniej więcej roku i to jest dla mnie problem, bo ja się czuje jakby mnie olewał a on mi mówi ze po prostu pomaga mu to w tęsknocie- wtedy aż tak się nie wkurza ze jest miedzy nami taka odległość, ale do mnie to nie przemawia, a najgorsze jest to ze nie wiem jakich argumentów już użyć i tylko czekam aż się to wszystko rozpieprzy...

Gość dfdfadfsdfdsfdaza
ile pierdzikowska macie lat?

Gość pierdzikowska
23, 27

Gość dfdfadfsdfdsfdaza
eh

Gość pierdzikowska
no eh, ja probowałam juz chyba wszytskich taktyk w jego wypadku mic nie działa