Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozdarta27

prosze o pomysly spedzania wolnego czasu dla osob samotnych ktore nie

Polecane posty

Gość rozdarta27

mają wielu przyjaciół....Jak moga fajnie spedzac czas w pojedynke?

Gość ja polecam ale nie wiem
czas łata się grając w gry na kompie, kup sobie jakąs rozbudowaną gierke i czas ci zleci że się nawet nie obejrzysz! stosuję, działa, polecam resident evil a jak nie pasi to nawet głupie simsy 3 cię wciagną :-) pozdrawiam miałam podobny problem

Gość rozdarta27
dzieki, ale wolałabym pomysły na spedzenie czasu poza domem...co daje mozliwosc pozania kogos...

Gość dsfsdfsadfsdf
Mass effect 2

Gość dołacz do panów
pod biedronka będziesz miala poza domem

Gość Zastina
idz na basen, do kina, na rower, wez sobie jakis kocyk jak sie cieplo zrobi i na polance poczytaj ksiazke, idz do parku, do biblioteki, do muzeum, hmm malo?

zapisz się na jakiś kurs, może masz jakąś pasje rozwijaj ją, idź na impreze, do kina, albo wsiądź do pociągu byle jakiego, możliwości jest wiele.

Gość sdfdsaf
idz pod latarnie

Gość zal
nie daj boze gra komputerowa czy cos, jeszcze sie uzaleznisz, popadniesz w to i nigdy z tego gowna nie wyjdziesz

ja na samotne chwile lubie wziasc narty i pojechac w gory.teraz lato to biore rower i jade gdzie mnie poniesie

Pić do lusterka i rzygać do sedesu; Siedzieć na czacie/forum i produkować prowokacje; Grac w jakąś grę "przeglądarkową"; Objadać się wysokokalorycznym badziewiem; Pisać dołującego bloga; Pielęgnować swą zazdrość i nienawiść; Gadać na gg z jakimś nieznajomym za bardzo frajerem; Chodzić po sklepach bez grosza przy duszy; Zostać Em0 i się cieszyć z przynależności do elitarnego klubu czubów. ;)

Pobawić się w "szpeca" na kafeterii. - zająć się własnym zdrowiem - jogging w parku - pospacerować po parku - iść na imprezę do clubu i wyrwać jakiegoś faceta - zapisać się na jakiś kurs (językowy, samoobrony, podnoszący kwalifikacje)

Gość wolontariat__
w hospicjum, odwiedzanie domów dziecka

Gość przygarnij psa
ze schroniska. spacery z czworonogiem sprzyjają nowym znajomością

Gość druga samotna
z dupy te niektore wasze pomysly!

Gość rozdarta27
dzieki Zastina. ktos cos jeszcze propnuje?? dajcie spokoj, tak duzo tu singli i nikt nie ma pomysłów,lepiej sie dołowac w domu??

Gość klassi
Ja czy tam książki albo oglądam seriale, czasami też coś pysznego upiekę :)ja jak już nie mam pomysłu na to co robić to sprawdzam na http://www.pogodzinach.pl/ co się dzieje w moim mieście i zawsze coś się znajdzie co można zrobić czy zobaczyć. Nie ma szans na nudę :)

Gość gość
moze weekend na łonie natury? ja bylam miesiac temu w parku dinozaurow www.park-dinozaurow.pl i musze przyznac, ze jeden z lepszych weekendow w zyciu :)

Gość Karolina

Ostatnio byliśmy z dziećmi na castingu w agencji Popcorn Film w Warszawie na Stepińskiej, bardzo fajna agencja, mają dobre podejście do dzieci, dzieciaki były zadowolone zawsze to fajna przygoda, cos nowego.