Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinka7110

Rekawiczki slubne

Polecane posty

Gość sammer
po co ci takie dziadostwo!!!opatrunki gipsowe

Gość sa nb
a mi sie tez takie rekawiczki podobaja

Długie rękawiczki ( z palcami koniecznie!) do mogą wyglądać ładnie;-) Ale jak wyobrażasz sobie założenie obrączek?

Ale skoro chce coś ukryć to przy zakładaniu będzie musiała to odkryć. No i jak jak założyć i sciagnać żeby to nie było tak bardzo widoczne dla wszystkich. W nerwach będzie jej bardzo trudno.

Miarka- bełkoczesz jakoś strasznie. Przecież dziewczyna pisze, że musi założyć te rękawiczki i to bez palców- no chyba logiczne, że skoro ma problemy skórne to nie będzie ich ściągać, moż ei tkaie bez palców nie sa najnowszym krzykiem mody, ale osobie, która ma rzeczywiście jakis konkretny problem to nieco ułatwią życie więc jestem w stanie zrozumieć, a Ty pieprzysz cos o ściąganiu i zakładaniu, nie umiesz czytać co inni piszą?

Gość nie jestem stylistką
Malinko - pomuśl może o tzw. mitenkach, np. koronkowych (rękawiczki z odsloniętymi palcami), wzorowanych na XIX-wiecznych... ale na pewno nie o tych paskudztwach na jeden palec, bo Twoje ręce zaczną wyglądać jak serdeleczki...

Aha - i zadzwoń może do pracowni lanetti albo camella (maja strony www), mają przystępne ceny i realizują projekty indywidualne. I jeszcze raz z całego serca apeluję o projekt ciut odmienny niz te upiorne "gipsy"... :)

Gość sammer
a tych twoich problemow skornych nie da sie zaleczyc do slubu?

"No i jak jak założyć i sciagnać żeby to nie było tak bardzo widoczne dla wszystkich. W nerwach będzie jej bardzo trudno." Miarko, aż tak się przy tym ręce nie trzęsą, bez przesady ;) ściągnięcie i ponowne założenie rękawiczek nie jest w tym dniu kwestią nie do przeskoczenia ;) poza tym to jakiś wstyd że nikt nie może tego widzieć? Ponadto jeśli masz fajne rękawiczki wyściełane w środku jakimś atłasopodobnym materiałem to same wskakują na rękę ;)

Gość sammer
współczuje ci :(

Gość do malinki
malinko to słabo szukałaś na allegro. W tym linku, który ktoś podał masz dwie długości: przed łokieć i za łokieć

malinko, naprawdę spradź strony lanetti i camella!! i z całego serca Ci radzę, by wybrac inny fason niż te okropieństwa z linku powyżej - nie dość że pętelka, to jeszcze koroneczka...

Gość mammamiapomidore
Pokaż suknię, to może coś wspólnie wymyślimy :)