Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karierakarieraija

Narzeczona-przepustka do kariery!

Polecane posty

Gość karierakarieraija

Wcale jej nie kocham, ale jej ojciec lub brat mają wiele możliwości. Załatwili mi bardzo dobrą prace, dzięki niej zrobie kariere. Moja dziewczyna nie ma żadnych zalet, w dodatku samotnie wychowuje syna i co najgorsze jest kiepska w łóżku. Dziwie się wogóle że ona kiedyś uprawiała seks. Chyba jestem jej drugim facetem, nie dziwie się że tamten facet ją zostawił skoro przy niej nawet po stosunku człowiek nie będzie zaspokojony.

Gość zal
jestes pustakiem

Gość karierakarieraija
Dlaczego pustakiem? dlatego że walcze o swoją przyszłość, że chce coś osiągnąć. Musze sobie ułatwić start w życiu, a to jest jedyne rozwiązanie. Musze żyć w zgodzie z rodziną mojej narzeczonej i udawać że lubie jej bachora.

Pomysł dobry, ale jak ta narzeczona taka fatalna to długo z nią nie wytrzymasz. A wtedy jak Ty dziewczynę, tak jej brat czy ojciec kopną Cie w dupę :P

Gość karierakarieraija
Myślałem o tym by wytrzymać z nią do czasu aż coś osiągne, potem sam pozbawie jej ojca czy brata załatwie tak że stracą swoje stanowiska. Moja narzeczona też jest bardzo dobrze ustawiona, ale ja wcale nie czuje szacunku ani do niej ani do jej rodziny.

Gość morning after dark
marne prowo.........

Gość zal
a co tylko kariera sie liczy? czlowieku nie wiem gdzie Ty sie wychowales.. trzeba dbac o swoja przyszlosc ale takim kosztem? ta kobieta Cie kocha inaczej by nie inwestowala tyle w Ciebie. boze czasem dziekuje bogu ze mialam takiego a nie innego faceta i byl wystarczajaco szczery zeby powiedziec nie kocham... dalej walcz o swoja przylosc w ten sposob, zycze ci zeby kiedys w zyciu ktos potraktowal Cie identycznie, egoista bez uczuc

Gość karierakarieraija
A co ja mam powiedzieć. Miałem rodziców nieudaczników, którzy nie kupili mi ani mieszkania ani samochodu. Teraz postanowiłem że będę walczył o swoją przyszłość, nie ważne jak to osiągne. Cel uświęca środki.

Gość supersupemsmmmaa
fajna prowokacja

'karierakarieraija Myślałem o tym by wytrzymać z nią do czasu aż coś osiągne, potem sam pozbawie jej ojca czy brata załatwie tak że stracą swoje stanowiska. ' ogladaj wiecej Majek, brzydull i i innych ala wenezuelskich seriali a na pewno zrobisz kariere

Gość morning after dark
jesli to nie prowo to na szczescie istnieje sprawiedliwosc i takie gnoje zawsze dostaja to na co zasługuja

Gość pepsi cola twist
jesteś męską dziwką po prostu. a ty myślisz, że taki szczeniak bez pozycji (długo jej nie będziesz miał) pozbawić będziesz w stanie stanowiska ludzi, którzy mają układy i układziki? lol.

Gość karierakarieraija
No i dobrze że uwierzyłaś bo to prawda. Postanowiłem się ustawić i tak właśnie robie, teraz zaprzyjaźniłem się ze swoją szefową. Licze na szybki awans, przyznam że ona mimo dużo różnicy wieku jest duża lepsza od mojej.

Gość karierakarieraija
W łóżku jest mało aktywna, po prostu leży a ja robie swoje. Ona tylko leży a gdy skończe to nie rozmawia na temat urozmaicenia naszego życia seksualnego. Tylko mówi że było dobrze. Kiedyś nawet prosiła żeby nie dzisiaj bo jest zmęczona, ale w końcu ja ją uprosiłem, ona po 15 minutach zasneła.

Napisałam, że PRAWIE uwierzyłam :O Nie wierzę, że są tak wyrachowani ludzie, bez skrupułów dążący do celu, po prostu nie wierzę :O Ty w ogóle masz jakiekolwiek zasady moralne ? :O

Wiesz.. Kazdy ma prawo byc zmeczony albo miec naprawde bol glowy... ale fakt to jest meczace bo nieukrywam seks jest wazny w zwiazku. Hmm co do twojej sytuacji to mzoe to okrutne ale ja chyba tez bym sie zatrzymala w miejscu. Ale to zalezy bo jelsi ona Cie kocha to glupio ja tak oklamywac. A jesli nie kocha to niemasz nic do stracenia:)

Napisales tez ze zostaniesz z nia do czasu kiedy cos osiagniesz u nich, ale kiedy ojciec i brat zbacza jak bardzo ja zraniles to wprost pzreciwnie: moga Ci nawet utrudnic zycie, nie zdajesz sobie z tego sparwy? Sytuacje mozesz jeszcze pogorszyc i skoro oni maja takie mozliwosci to Cie tam ladnie zalatwia

Gość blink in my eyes
Powiem tak, glupota niektorych przekracza najsmielsze granice. Jesli myslisz ze twoj plan wypali, gratuluje glupoty, a niech sie tylko ojciec i brat na tobie poznaja to gwarantuje ze z zyciem nie ujdziesz

A co zrobisz jak naprawdę się zakochasz w innej dziewczynie-i to z wzajemnością????????

Gość karierakarieraija
Pisałem już, jak już coś osiągne, dojde do jakiegoś stanowiska to odejde od swojej obecnej.

Jeśli to nie jest podpucha, to naprawdę jesteś pusty. Być z kimś, bo dzięki tej osobie zrobisz karierę. Co z tego, że ją oszukujesz, zwodzisz i wykorzystujesz jej pozycję;] Mówisz, że chcesz ułatwić sobie start, że walczysz o swoją przyszłość, ale tak naprawdę to psujesz swoje życie. Robisz krzywdę sobie i dziewczynie. Nie ma się czym chwalić. A ja może się prześpię z profesorem.. Zaliczy mi przedmiot, a jak się ze mną ożeni to mi załatwi, że wszystkie przedmioty zdam bez mrugnięcia okiem. To złe, że chce sobie karierę ułatwić??;] Naprawdę zastanów się nad swoim życiem, bo jeśli tak robisz i myślisz jak piszesz, to jesteś żałosny.

Gość buhahahahhahaha
"karierakarieraija - (...)Miałem rodziców nieudaczników, którzy nie kupili mi ani mieszkania ani samochodu.' istotnie nieudacznicy, dziecko im też wyszło lipne :D

" 20:38 [zgłoś do usunięcia] nemezis* Napisałam, że PRAWIE uwierzyłam Nie wierzę, że są tak wyrachowani ludzie, bez skrupułów dążący do celu, po prostu nie wierzę Ty w ogóle masz jakiekolwiek zasady moralne ? " Ale bredzisz:P.Są jeszcze gorsze sukinsyny:P.A autor mam rozumieć chce jej tatusia i braciszka wygryźć z mafii:classic_cool:.

Gość fsdfsdfsdfsadfdsfa
juz byl taki post kiedys prowo

Gość na razie z nią badz
zrób karierę, potem ją rzuć i do końca zycia bądź spalony w okolicy, bo o to pewnie zadba ojciec i brat :)

Gość ty65t7890
zrób karierę, potem ją rzuć i do końca zycia bądź spalony w okolicy, bo o to pewnie zadba ojciec i brat ]] eee no co ty! przeciez autor jak przystalo na fana latynoskich seriali przeciez obmyslil sobie caly plan! [Myślałem o tym by wytrzymać z nią do czasu aż coś osiągne, potem sam pozbawie jej ojca czy brata załatwie tak że stracą swoje stanowiska.] widzisz! glowka pracuje, jak w tasiemcu takie cos wyszlo to przeciez w relau tez wyjdzie!

Gość venecja 28
A ja uważam, że powinieneś " wykorzystać" szansę. Zawsze możesz od niej odejść. Dla dobra Was wszystkich nie decydujcie się na dziecko wszystko i wszystko rozejdzie się po kościach. Kuj żelazo póki gorące!!! W życiu trzeba się poświęcić żeby coś osiągnąć. Nie zastanawiaj się tylko korzystaj póki możesz.