Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drapakpl

dziewczyna HELP

Polecane posty

Witam mam na oku dziewczyne ktora ma chlopaka [lamusa co kozaczy a w pizde dostanie od mniejszego od siebie o 30 cm. Wiec zakochalem sie w niej,ale ona mowi mi ze,kocha tamtego. wiec nie wiem czy mam startowac do niej czy odpuscic.Ona tanczy i nie lubi jak jej pisze ciagle na gg. W szkole lapie ja za stanik i nic mi nie mowi a potem odpycha mnie.Wiec nie wiem sam juz co o tym myslec. Prosze o pomoc !

Tak gimnazjum ale ja sie w niej zakochalem... Tylko nie wiem co mam robic :/

Gość october&april
No ale to jej facet? chodzi z nią, są ze sobą? bo jak nie..to moze to wcale nie taki związek jak ci się wydaje? moze on nie jest taki super z charakteru? zawsze warto sprobowac;) tylko jak zagadujesz do niej napisz ktoś ty, bo pomysli, ze to jej facet pisze pod innym nr, mailem itp:)

to jej chlopak [chodza ze soba] od tygodnia. On jest frajerem i tyle. ja ja kocham a ona mnie wysmiewa. Raz te me podrywy sie jej podobaja a czasmi nie.Wiec sami widziecie nie wiem co mam robic :/

Gość october&april
od tygodnia;) hmmm jak dla mnie to nic:):D no ale rozumiem że w gimnazjum to kawał czasu;) a dlaczego frajer;):D?

racjaaa.. gimnazjum. Powieem tak jeśli jesteś tego wartt ttoo... Daj sobie spokój! Kiedy przestaniesz sięę do niej odzywaćć to z pewnościąą role się odwrócą. Zrób tak jak radzę w przeciwnym razie nie masz szans.

Mam przestac do niej pisac i wogule wszystko przestac ? A frajer dlatego,ze jak sobie kupi nowa bluzke to kozak taki a wpierdol dostanie od kazdego prawie ;]

Gość october&april
frajer bo sobie kupił nową bluzkę?:) i co za bluzkę go biją:D? Jak ci zależy na Niej..to masz jej pokazac, że jestes Ty. Jaki Ty jesteś. A to się dzieje tylko przez kontakt:)

My chodzimy do jednej klasy. Ale ona to zrobila bo ja kolezanki namowily. pisalem jej,ze jest laska super itd. Bo ladna jest i to bardzo. A frajer dlatego ze kozaczy a potem tchorzy ;

A jak sie do niej nie bd odzywal to ona moze zapomniec o mnie . A pozatym ja nie umiem do niej nie pisac :(.

Gość october&april
kozaczy? czyli co? bijecie sie?? o Nią?:)

Gość pimpusia21
Witam znalazłem Super Serwis na którym za zbieranie punktów dostajemy atrakcyjne Nagrody. Możemy Także grać w różnych loteriach. Jak zarejestrujesz się z tego linka to otrzymasz 60 punktów na start! http://123konkurs.pl/pl/partnersprogram/15339.html

Gość MissYo
;D no cóz. czasy gimnazjum hahaha ;D uśmiałam się. daruj sobie te głupie zaczepki za stanik bo sam zachowujesz się frajer. I nie oceniaj kogoś po tym, że kupił sobie nową bluzkę. Skoro z nim jest- to znaczy, ze on jej się podoba- więc DAJ SOBIE SIANA.

A tego goscia znam od 8 lat i wiem jaki on jest ;]. Wiec moge go oceniac bo znamy sie bardzo dlugo

Omg, człowieku, jakby mi ktoś strzelił ze stanika, to chyba bym mu w twarz zawaliła :P

Ale chodzi o to,ze jej to nie przeszkadza... Widocznie jej sie to podoba. Ale czekam na odpowiedz czy mam sobie odpuscic czy probowac caly czasz ?