Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bearparty

czy każda tak ma??

Polecane posty

Gość bearparty

biorę tabletki antykoncepcyjne i zabezpieczamy się z moim TŻ dodatkowo prezerwatywą, jednak mimo tego ,,podwójnego" zabezpieczenia miewam tak że przed samym okresem uważam ze jestem w ciąży.. tłumacze sobie że to niemożliwe ale.. w mojej podświadomości mam to uczucie... trochę głupio to brzmi... ale przechodzę taki stres co miesiąc... ma może którakolwiek z Was koleżanki tez tak??;)

hehe skąd ja to znam ;d na początku jak zaczynałam brać tabletki to miałam tak samo,na opakowaniu pisało,że należy brać regularnie a ja wyznaczyłam sobie na to godzinę 18.jak było np 18.15 to ja dostawałam zawału że spóźniłam się z braniem :D dostałam rozstępów-to pewnie ciąża!zakuło mnie gdzieś w dole-pewnie ciąża!było mi ciężko na żołądku(może z powodu zjedzenia czegoś)pewnie ciąża! statystycznie to ja w ciąży chodziłam co miesiąc :D ale potem stwioerdziłam że niepotrzebnie sieję panikę,wmawiam sobie jakieś bzdury.mój mąż czasem jak patrzał co ja wyprawiam z tym 'chyba jestem w ciąży' to już mnie przestawał słuchać.jestem już ponad 2 lata na tabletkach,od dłuższego czasu biorę je baaardzo nieregularnie-zdarza mi się nawet 2 zapomnieć :P ale póki co jeszcze chyba nie moja pora na maluszka:)

Gość bearparty
no właśnie u mnie tez to samo;) ja biorę tabletki 4 miesiące i mam tak jak Ty na początku;) mam nadzieje ze z czasem tez mi przejdzie... mój TŻ tez mówi ze niepotrzebnie się stresuję;)