Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kimmikonayomiee19

Mam biust AA. Dzisiaj usłyszałam, że moje piersi są aseksualne, jak u faceta.:(

Polecane posty

Gość kimmikonayomiee19

Pocieszcie mnie, albo coś... :( czuję się fatalnie... powiedział mi tak chłopak, z którym jestem od roku i to miał być nasz pierwszy raz.. i chwilę "przed" wyskoczył z tym tekstem.. wściekłam się i wyszłam (to było u niego) trzasnąwszy drzwiami... dzwonił 8 razy już.... nie wiem, co zrobić... to nie prowokacja... czy kobieta z biustem AA może być kochana, seksowna i się podobać? Dodam, że mam 174 cm. wzrostu i do tego te piersi.... :((

Gość Kilimandżaro
Proszę cię... Oczywiście że może być kochana i seksowna. Naprawdę nie nie przejmuj tym, wiem - zaniżona samoocena i różne rzeczy do głowy przychodzą. Ale czy to aż tak naprawdę wielki problem?

Gość kimmikonayomiee19
tak... od 14-tego roku życia słyszałam, że jestem deska... wiem, że dzieci siedzą na forum, ale nawet wy mnie dobijacie... nastrój mam fatalny... jak facet albo dziecko, czy to może być seksowne i pociągające? :(.

Gość Kilimandżaro
Pokaż lepiej swój sprzęt ihaaaaa, to się dopiero pośmiejemy :P

Gość kobieta jak wiele innych
tak, taka kobieta może być kochana, może być pociągająca dla faceta...jak facet kocha + chce z Toba uprawiać seks, to po prostu jesteś dla niego szczytem erotyzmu w tej chwili, i żadne Twoej "wady" (o ile istnieją a nie sa tylko wytworem kompleksów) nie istnieją wtedy dla niego. Głowa do góry. Pogadaj z Nim i powiedz że zranil Cię. Zobaczysz jak to wytłumaczy..może po prostu wypalił, miał to być żart (? wiem na poziomie bardzo niskim). daj mu szansę na wytłumaczenie....

Gość SistaIkuzo!
Nie przejmuj się... tak, biust AA może być pociągający... a ten facet to zwykły durny cham, tak jak dzieci w stylu ihaaaaa...

Gość ihaaaaaaaaaa
sprzet ? PC 2004 rok

Gość morning after dark
pewnie że mozesz byc sexowna, mam tez małe piersi ale nigdy czegos takiego nie usłyszałam od żadnego faceta, po takim tekscie facet byłby u mnie skonczony

Gość Kilimandżaro
Neokidy, do łóżek. Nie przejmuj się tym tak dziewczyno! Nie słuchaj debilów i półgłówków, tylko uwierz w szczere intencje i miłość, a nie powierzchowne wady. Trzymaj się ;)

Gość sdasdafawfas
dokładnie taki facet byłby u mnie skonczony nikt nie moze miec wszystkiego ja np. mam strasznie grube łydki takie jak niektóre dziewczyny uda i co z tego jestem szczesliwa mezatką

Gość Kilimandżaro
No, a ona jest bardzo seksowna :3

Gość marek22151
Wiesz... Są gusta i gusciki... :) ale ja tam uważam że każda kobieta jest piękna na swój sposób :)

Gość Kilimandżaro
Dokładnie. Każda kobieta jest piękna. Ale każda okazuje inny rodzaj tego piękna :) Nie załamuj się piękna.

Gość lucylou
Autorko, nie przejmuj się jednym debilem. Jest masa facetów, którzy lubią takie biusty. A jeśli mogę wiedzieć, to ile cm masz pod biustem i w biuście?

Gość kimmikonayomiee19
nie jestem brzydka, ale biust... to nie pierwszy taki przypadek. Mam 19 lat. 3 lata temu spotkałam fajnego faceta. Uciekł z niewiadomego powodu, ale i tak do niczego by między nami nie doszło, bo miałam 16 lat. Jednak mnie zostawił, a niby kochał. Myślę, że to przez biust...Dziewczyny wszystkich jego kumpli miały duży i słyszałam, jak ten ich biust komentują... i gazetki dla panów... Niecały rok temu drugi mój facet ZDAŁ SPRAWOZDANIE KUMPLOWI PRZEZ SMS-Y Z PIESZCZOT (seksu pełnego nie było) napisał, że jestem cudna. Kiedy kumpel spytał o biust - "deska, niestety, ale namiętna jest"... przejrzałam jego SMS'y. Nie powinnam.. ale po tych jajach rzuciłam go. A teraz trzeci facet mi wylatuje z takim tekstem.. no mam 19 lat i jestem dziewicą. Dupa, dupa i fatalna dupa. :( .

Gość radiocsg.pl
Chcesz posłuchać największych hitów 2010, a także starych przebojów? Posłuchać wiadomości, dowiedzieć się czegoś ciekawego i zaszaleć przy dobrej muzyce? Wysyłać pozdrowienia, zamawiać utwory i dobrze się bawić? To wejdź na stronę www.radiocsg.pl i włącz radio! Gwarantujemy świetną zabawę i niezapomniane chwile! ;) Najlepsze radio w sieci! ;) Ekipa radia csg.

Gość kimmikonayomiee19
noszę AA. Mam 66 cm. pod biustem i 74 w biuście. To nawet A nie jest... masakra wielka. 8 cm różnicy. 12 cm. to miseczka A. Poważnie ŹLE. :( .

Gość Kilimandżaro
Kimmiko, znajdziesz takiego, który będzie cię szanował bez względu na twój wygląd. Niestety, sporo facetów taka już jest że podchodzą bardzo... Fizycznie do kobiet. Ale nie wszyscy. Uda ci się! :D

Gość kimmikonayomiee19
wiem.. ale mam nadzieję, że będzie ktoś porządny... a nie ktoś, kto weźmie sobie deskę, bo żadna inna go nie chce... :( . Dół straszny mam...

Gość Kilimandżaro
Odeśpij. Na pewno się ktoś znajdzie. Nie martw się. A teraz na serio się prześpij, takie nastroje trzeba przeczekać.

Gość pppppppppppppppp
Ja mam mały biust, miseczke B, ale szeroko rozstawione wiec wydaje sie ze mniej. Jestem w związku 5 lat, a moj facet na mój widok szaleje, ciagle powtarza ze mam zajeb.isty tylek, figure cudowną ( przypminam ze ma m maly biust). Skutecznie wyleczył mnie z kompleksu malego biustu! Mam 179 cm wzrostu, wiec wiecej niz Ty. Trafisz na takiego ktory doceni całokształt a nie tylko cycki

Gość lucylou
Wiem kochana, że łatwo powiedzieć żeby się nie przejmować w takiej sytuacji. Też mam mały biust (trochę większy od Twego, ale i tak nieduży). Kiedyś miałam wielkie kompleksy z tego powodu dopóki nie spotkałam faceta, który pokochał mnie taką, jaka jestem. W końcu zaakceptowałam siebie i nie martwię się już biustem. Nie zwracaj uwagi na głupków dla których liczą się tylko cycki. Spotkasz w końcu chłopaka, który będzie z Tobą ze względu na to, jakim jesteś człowiekiem, a nie na to jaki rozmiar stanika nosisz. Jeśli mogę wiedzieć ile lat ma ten chłopak?

Gość kimmikonayomiee19
20 ma... dobrze, ja idę spać. Faktycznie, powinnam... napiszę jutro. Trzymajcie się, kochane. :) .

Gość lucylou
No i wszystko jasne! To gówniarz po prostu jest. Autorko, znajdź sobie poważnego, dojrzałego faceta, dla którego nie będą ważne cycki tylko Twoje wnętrze. A teraz życzę Ci kolorowych snów. I zapomnij o tym dupku!!!

Gość Kilimandżaro
I jeden kochany :D

Gość ale teorie dorabiacie
Tak jak baba nie chce faceta ktory wazy 45 kg, nosi okularki jak profesorek, koszule w kratke i wyglada jak swieży szczypiorek tak chlop nie chce baby deski. Chamstwo nie ma tu nic do rzeczy, prawda bywa brutalna :P

Gość helliotrope
Autorko, niektórzy faceci to mózgowe mielizny i nic tego nie zmieni. Na szczęście nie wszyscy :) Była dziewczyna mojego mężczyzny miała bardzo mały biust (nie dlatego się rozstali ;) ) i podobno było to bardzo podniecające. Mały nie znaczy brzydki. I ma poważną zaletę - znacznie dłużej zachowuje młody wygląd :)

Gość solidarnosc jajnikow rulez
Jak przyjdzie jakas po wypadku samochodowym ktora miala poparzona twarz to zaczniecie jej wkrecac zeby sie nie przejmowala , na pewno dostanie role w jakims horrorze :D

Gość solidarnosc jajnikow rulez
Ma powazna wade , nawet push up nie pomaga przy rozmiarze SS. Powodzenia w lecie na plarzy :D