Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZuzBlues

Co dyskwalifikuje kobietę a co faceta?

Polecane posty

Gość ZuzBlues

Nie chodzi mi o osobowość bo żeby ją poznac potrzeba więcej czasu. Ale czy są takie rzeczy, które dyskwalifikują w waszych oczach kogoś na dzieńdobry? Nie wiem czy to kwestia tego że jestem jakas płytka ale po prostu nie mogłabym być z niższym od siebie facetem, choćby był nie wiem jak piękny i dobry. Podobnie z kolesiem, który ma wąsy... wiem, zawsze można je zgolić czy coś ale sam fakt, że je ma byłbym dla mnie przy pierwszym spotkaniu nie do przejścia. Jak jest z wami??

Gość zgruzgotona......
Mysle, ze jak jest chemia to niewazne czy cos ci sie podobalo wczesnie czy nie. Mnie np odrzucaly kiedys wasy , nigdy nie moglam sobie wyobrazic miec faceta z wasem , a teraz wszystko sie zmienilo.

Gość Pachnąca i leżąca
jakby miał małego który nie staje. bo po co na takiego tracić czas??

Gość kamapama
wąsy, palenie papierosow, regularne upijanie sie, brak higieny i jeszcze sporo innych wad ale nie chce mi sie wymieniac o kobietach nie pisze

Gość kamapama
no wlasnie i maly penis, jak moglam zapomniec. piwny brzuch, owlosione plecy bleee

Gość talkdirtytome
Ty pachnąca -tzn jakby miał małego czy jakby był impotentem? Bo w tym drugim wypadku wiesz, jeszcze można coś zdziałać jakimś vizrsinem czy innym dyskretnym wspomagaczem. A na rozmiar fakt, święty boże nie pomoże. choć jeśli na dzieńdobry chcesz już testowac jego siusiaka to delikatnie mówiąc czasu nie tracisz..

Gość jak laska
ma tipsy to się odwracam i zwiewam..

Gość ja nie moglabym zyc z facetem
pedantem ktory az jest chory na pukckie czystosci aaaa

Gość otaktaktak
tacy sa najgorsi i zazwyczaj beznadziejni w lozku

Gość monikes
Miałam kumpla - przystojniaka, ale nie widział potrzeby używania antyperspirantu. I choć na początku czułam chemię, to ten zaduch jego potu szybko ją ulotnił. Nabrałam do niego ogromnego obrzydzenia. Druga rzecz to zęby - nie ma nic gorszego od faceta, który chce się całować mając resztki śniadania między zębami :o Oddech oczywiście też ważny. Kolejna rzecz: tanie perfumy. Nie mówię, że zaraz ma używać jakiś za 500 zl, ale gdy używa wody kolońskiej za 3,50 zl ze swoim specyficznym zapachem to też niemiłe wrażenie na mnie robi. Panowie - lepiej żebyście pachnieli świeżością i mydłem niż Bondem za 4,99 zł :p Flejowate ubranie - raz czy dwa może mieć wpadkę, zresztą to od razu widać czy brudas. Jak tak - bye.

Gość fajne pytanie
faceta dyskwalifikują: A) braki w uzębieniu B) brak pracy C) brak inteligencji wszystkie odpowiedzi są sobie równe:):)

Gość szczzera
EGOIZM !!!!!!!!!!!!

Gość ewaspadlazdrzewa
1. brak higieny 2. was 3. ciapowatosc juz z wygladu

Gość elimination
facet: 1. bardzo niski wzrost 2. bardzo brzydka twarz(niedoskonałości skórne, śmierdzący oddech, brak zębów, ogólne zaniedbania, brud) 3. smród(potu, gówna, czegokolwiek innego) 4. totalny brak gustu, umiejętności ubierania się. 5. brudne ręce z zaniedbanymi paznokciami kobieta: 1. brak gustu, nieumiejętność dobierania ciuchów, lub przesadna tandeta i kicz: a) dziewczyna ubrana np. tak: zielona bluza + brązowe spodnie + pomarańczowy T-shirt we wzorki + czerwone buty + różowe doatki na głowie, a fryzura kompletne dno: przedziałek na środku głowy, grzywka, kucyk tuż nad szyją. b) wytapetowana blondi solara w białych kozaczkach, mini, kabaretkach i w bluzce z gigant dekoltem. 2. wszelkie niedoskonałości przykrywane toną make-upu, a mimo to widoczne :o 3. nadmierna ilość tatuaży 4. gdy kobieta przeklina, pije piwo i wóde jak facet, zachowuje sie jak chłop, GODO GWARĄ ŚLĄSKĄ :o:o:o 5. gdy jest przesadną cnotką, dziwolągiem, pasztetem, baleronem.. 6. gdy nie ma wcięcia w talii 7. gdy nie ma cycków 8. gdy ma płaskie doopsko 9. gdy ma krzywy ryj 10. gdy jest stara, ma postać bezkształtnej masy przes nadmierną ilość tłuszczu, ktorym jest doszczętnie porośnięta(zjawisko często spotykane na plażach i basenach) 11. brak jakichkolwiek zainteresowań, wykształcenia 12. puszczalstwo, szmaciarstwo etc.

Gość u faceta.
zapach potu spod pach :O tanie perfumy z biedronki zęby jak nutria lub chomik chamstwo egoizm palenie trawki i narkotyki

Gość dzingdzing dzong
jak dla mnie , facet odpada w przedbiegach jesli: - nie dba o zeby, ma ich braki lub szczatki - nie dba o higiene osobista - klnie jak szewc - nie potrafi poslugiwac sie "zdobyta w szkolach" wiedza ;) - nie potrafi rozmawiac, wymieniac mysli z innymi w sprosob rzeczowy - nie ma poczucia humoru - nie pracuje, nie znajduje pracy, nie szuka jej - nie dba o swoje zdrowie ( ma hemoroidy, ktorych nie leczy) - pije piwo lub inne alkohole po pracy i we wszystkie swieta (notoryczny alkoholik) - jedynym zainteresowaniem jest komputer i tv - nie czyta ksiazek - nie dba o swoich rodzicow i przyjaznie - nie wykazuje uczuc empatii - nie lubi zwierzat - nie dba o porzadek we wlasnym domu kobietami nie jestem zainteresowana :P ale dla mnie kazda tipsiara i ze sztucznym cyckiem nadaje sie na przemial :D

Gość masz ochote na sex?
a facet ktory: nie pracuje i raczej nie bedzie ma rente pierwsza grupa porusza sie o kulach nie moze zrobic prawka i raczej nie zrobi bo nikt mu nie da ma stwardnienie rozsiane nie biega nie jezdzi rowerem ma 27lat przystojny wlasnie zakochala sie we mnie 18latka a ja w niej nie powiem ale sex nas kreci i nie olala mnie ale jestesmy razem ale raz mnei zdradzila zanim sie spotkalismy wybaczylem usunela ciaze ale jest fajna zabawna da sie pogadac, a te w moim wieku mnie wkurwiaja

Gość masz ochote na sex?
spotykamy sie u mnie,chodzimy za raczke po miescie ale tak by jej starzy nie widzieli, sa bardzo bogaci i mogli by mnie nie zaakceptowac spotykamy sie 2 razy dziennie, i robimy "to" duzo razy dziennie, mowi ze tylko ja jestem ze tylko mnie kocha, wpadlem po uszy jak myslicie czy ona powaznie to mowi?? jestem biedny, z licha renta bez pracy tam mieszkam u rodziny,bo pochodze troche z dala od niej czy jej ojciec mnie zaakceptuje? bo bylego nie akceptowal a oona mnie naprawde kocha czy tylko ma klapy na oczach? jak jestem zmeczony mowi dziwnie i chodzic nie moge, za to moge bzykac ona zdaje teraz mature ,a ja 27lat mam

Gość e .......
faceta - chamstwo, egoizm