Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dakyjthrgyjfhdsf

feng shui - kto wierzy w to?? kilka pytań....

Polecane posty

Gość dakyjthrgyjfhdsf

podstawową zasadą jest nie umieszczanie łóżka pomiędzy oknem a drzwiami... a co mam zrobić jeśli mam w pokoju wielkie okno na jednej scianie, kolejne okno na drugiej a na trzeciej ścianie są drzwi????? :o na czwartej ścianie stoi segment z książkami i ubraniami (jestem w liceum wiec musze gdzies mieć miejsce na swoje rzeczy...) co mam robić, skoro na łóżko nie ma innego miejsca niz na skrzyżowaniu dwóch okien i drzwi?

Jeżeli nie możemy sobie pozwolić na przemeblowanie sypialni, rozwiązaniem będzie umieszczenie pomiędzy łóżkiem, a drzwiami jakiejś przegrody. Może to być parawan lub, jeżeli jest miejsce - szafka albo inny mebel, który odgrodzi łóżko od drzwi.

Gość czasami nie ma mozliwosci...
sa metody zastepcze. Nie znam sie na tym. Chociaz feng shui to nie kwestia wiary, mysle...

Gość dakyjthrgyjfhdsf
pomiedzy drzwiami i jednym oknem a łóżkiem stoi stolik ale pomiedzy drugiem oknem a łóżkiem nie ma nic... zrestzą jak to mozliwe ze jeden stolik sprawi ze nagle enegria bedzie dobra?? i jesli łatwo mi sie zasypia ale caly dzien chodze zmeczona i senna to ustawienie łóżka tez ma na to wpływ?