Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drake

Problem z kobietą

Polecane posty

Gość drake

Wiem, że to może nie jest odpowiednie miejsce na tego typu dyskusje ale wiem również, że jest tu masa mądrych ludzi więc zadam te pytanie. Mianowicie jakieś dwa miesiące temu poznałem dziewczyne...rozmawialiśmy sobie na luzie na gg itd...po jakichś dwóch tygodniach postanowiłem się z nią spotkać i tak się spotykaliśmy te dwa miesiące też w sumie na luzie...żadnych deklaracji nie było. Dla ścisłości ja mam 25 lat ona 24. Ostatnio powiedziała mi, że musi mi coś powiedzieć. No więc chciałem, żeby to zrobiła przy najbliższej okazji. Dzisiaj się taka nadarzyła. Mówi mi, że od tego samego czasu się spotyka jeszcze z innym facetem też niby na luzie, ale nie wie co ma dalej począć. Ja spotykałem się tylko z nią. W sumie powiedziałem jej, że nie będę tolerował czegoś takiego bo nie mam zamiaru rywalizować z nikim o nic...ale powiedziałem, że to przemyślę i jutro dam odpowiedz co o tym sądzę. Bije się z myślami, bo z jednej strony mi na niej zależy, ale nigdy nie podejrzewałbym jej o coś takiego...niby nie byliśmy w żadnym związku ale daje mi to do myślenia, że w przyszłości może być gorzej skoro teraz tak się stało. Co byście zrobili na moim miejscu? Być twardym czy miętkim? Może jakaś kobieta się wypowie na ten temat z jej punktu widzenia? Podejrzewam, że jeżeli to ja bym jej coś takiego zrobił i powiedział to ona nie miałaby takich rozterek. Pozdrawiam serdecznie;) Poznajmy opinię kobiet, facetów już poznałem;)

Wiesz... ciężkie pytanie... zależy na jakim etapie jest wasza znajomość... wg mnie nie jest to ok... ale z drugiej strony jeśli nie padły jakieś deklaracje... co o niej myślisz? zaangażowałeś się już?

Gość zielona_fala
cóż ja bym się nie przyznała ,że spotykam się jeszcze z jednym

Hm widocznie nie jestes dla niej sam na tym swiecie!tez przebieralam jechalam na pare frontow.........wszystko ukrywalam co czasem wydalo sie!ona szuka poprostu dalej........widocznie nie jest toba zauroczona jak myslisz.Lubi cie,szanuje ale szuka lepszego JAK JA to robilam.Nudzil mi sie 1 chlopak i chcialam tylko wiecej.Spytaj jej czy chce relacje z toba czy tylko jest dla zabawy.????jesli na powaznie to lepiej jej pilnuj jesli dla zabawy jest z toba to napewno z nie 1 bedzie sie ruchac.:)

Gość Milusia

A mi się wydaje ze nie ma nikogo z kim się spotyka inaczej po co miałaby Ci to mówić? Wybrała by lepszego i już! Ona chciała w ten sposób sprawdzić czy będziesz walczył czy odpuścisz czy Ci zależy na tyle by starać się bardziej skoro jest jeszcze ktoś...