Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drake

Problem z kobietą

Polecane posty

Gość drake

Wiem, że to może nie jest odpowiednie miejsce na tego typu dyskusje ale wiem również, że jest tu masa mądrych ludzi więc zadam te pytanie. Mianowicie jakieś dwa miesiące temu poznałem dziewczyne...rozmawialiśmy sobie na luzie na gg itd...po jakichś dwóch tygodniach postanowiłem się z nią spotkać i tak się spotykaliśmy te dwa miesiące też w sumie na luzie...żadnych deklaracji nie było. Dla ścisłości ja mam 25 lat ona 24. Ostatnio powiedziała mi, że musi mi coś powiedzieć. No więc chciałem, żeby to zrobiła przy najbliższej okazji. Dzisiaj się taka nadarzyła. Mówi mi, że od tego samego czasu się spotyka jeszcze z innym facetem też niby na luzie, ale nie wie co ma dalej począć. Ja spotykałem się tylko z nią. W sumie powiedziałem jej, że nie będę tolerował czegoś takiego bo nie mam zamiaru rywalizować z nikim o nic...ale powiedziałem, że to przemyślę i jutro dam odpowiedz co o tym sądzę. Bije się z myślami, bo z jednej strony mi na niej zależy, ale nigdy nie podejrzewałbym jej o coś takiego...niby nie byliśmy w żadnym związku ale daje mi to do myślenia, że w przyszłości może być gorzej skoro teraz tak się stało. Co byście zrobili na moim miejscu? Być twardym czy miętkim? Może jakaś kobieta się wypowie na ten temat z jej punktu widzenia? Podejrzewam, że jeżeli to ja bym jej coś takiego zrobił i powiedział to ona nie miałaby takich rozterek. Pozdrawiam serdecznie Poznajmy opinię kobiet, facetów już poznałem

Gość drake
To było wczoraj;)

skoro sobie nic nie obiecywaliście, nie było żadnych deklaracji to w zasadzie nie masz mieć o co pretensji, pogadaj z nią zapytaj jak sobie to wyobraza, bo mozliwe ze zalezy jej bardziej na tamtym facecie a z toba spotykała sie tak tylko wrazie czego, gdyby tamtem sie ulotnił.

Gość venecja 28
Powiedz jej , że lubisz jasne sytuacje i powinna powiedzieć Ci co dalej ma zamiar robić. Jeśli nie może się zdecydować to daj sobie z nią spokój bo nie warto.

Gość wjtk28
hmmmm... byłem w podobnej sytuacj. pozdrow ja srodkowym palcem.. widac ze zniej qrwiszcze i tke zachowuje sie jak małpa pusci jedna gałaz wtedy kiedy chwyci nastepna...

poruchaj ja i rzuc. skoro sie spotyka z innym facetem teraz to w przyszlosci tez bedzie. gdyby jej zalezalo to by sie spotykala tylko z toba. nigdy nie bedziecie razem szczesliw

Gość hahahahahahahaaahhhaaa
Może jakaś kobieta się wypowie na ten temat z jej punktu widzenia? " pierwsza kobieta=regres :D

kobiety ci beda wciskac, ze musisz pogadac itp. ze to twoja w sumie wina bo nie bylo deklaracji. facet powie ci prawde. jest z toba i jednoczesnie spotyka sie z innym - znaczy, ze dla niej jestes tylko kumplem, albo kolesiem z ktorym spedza czas gdy sie nudzi i ktory za nia placi za dyskoteki obady itp. jak znajdzie wlasciwego to innych w dupe kopnie i bedzie chciala byc z jednym. niestety - ty jestes dla niej tylko zabijaczem nudy. mowie tak, bo mialem doswiadczenia z podobnymi kobietami i po tylu latach moge ci pomoc. jak kopniesz ja w tylek, i bedzie chciala wrucic, blagala i bedziecie znow razem - ty jestes tym wygranym. jesli ty teraz bedziesz sie plaszczyl aby ciebie wybrala - to bedziesz sie plaszczyl do konca zycia

Gość KAJUGAJU
WG. MNIE SPOTYKA SIE ZTOBA I Z NIM, BO DO ZADNEGO Z WAS GLĘBSZEGO I LOVE U NIE POCZUŁA:):)

Gość barbara laden
hehe dziwna sytuacja bo przeważnie faceci tak postępują a nie kobiety :) ja jestem zwolenniczką jasnych sytuacji, jeśli Ci z tym źle ze ona spotyka się jeszcze z kimś (pomimo iż na razie się tylko kolegujecie) to jej uczciwie o tym powiedz

Gość MissYo
dokaldnie, skoro i z toba i z nim spotyka się na luzie, to znaczy w moim odczuciu, ze nic takiego do was nie czuje, chociaz lubi z wami spędzać czas. wiem z autopsji, bo sama jestem obecnie w takiej sytuacji..niby się spotykam, ale tylko tak dla fun'u jak to mowią. Jezeli pozna kogos wlasciwego, to was oleje i zostaniecie na lodzie.

Gość Timbo&Soshy
skoro pisaliscie i spotykaliscie sie na luzie to w czym problem??? gdyby dziewczyna była nieuczciwa w ogóle by Ci o tym nie powiedziała, a postapiła fair, jesli Ci na niej zależy to jej to powiedz okaz i zacznijcie sie spotykac na powaznie a na pewno tamtego opdstawi. Masz zdanie kobiety :)

i widzisz to zdanie kobiety: koro pisaliscie i spotykaliscie sie na luzie to w czym problem??? - czyli widomo, ze ci zalezy a ona jest tylko jak ktos napisal dla funu. dobra zabawa za darmo (w koncu ty placisz). ma adoratora ktory dla niej wszystko zrobi i nic za to nie bedzie chcial. tylko, ze kolezanka sie myli. jest problem bo ty sie zaduzyles w niej. i ona o tym doskonale wie. ale ma wytlumaczenie - przeciez ci powiedzialam. czyli postepuje nie fair. jesli Ci na niej zależy to jej to powiedz okaz i zacznijcie sie spotykac na powaznie a na pewno tamtego opdstawi. - jesli ci na niej zalezy to nie OKAzuj jej tylko postaw warunek. albo wylacznosc, albo koniec