Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vera753

Czy ciąża jest możliwa?

Polecane posty

Gość Vera753

W poniedziałek (22marca) uprawiałam z chłopakiem petting. Wszystko było by ok gdyby nie to że jego penis dotykał mojej pochwy. Delikatnie wszedł ale niedaleko. Ostatni okres miałam od 1 do 6 marca. Teraz nie mam. Po 8dniach (30marca) zrobiłam test. Wyszedł negatywny. Czy ciąża jest możliwa?

No i druga sprawa to ilu dniowe masz cykle i czy sa regularne bo byc mialas dni nieplodne.

Z moich obl. wychodzi ze bylas w 22 dniu cyklu i zakladajac ze masz je regularnie co 28 dni to mialas dni nieplodne. A hcg wykrywane w testach sikanych wykrywany jest po zagniezdzeniu zarodka ( 8-12 dni po owulce ) i mimo ze na testach napisane jest ze wykryje 6 dniowa ciaze najlepiej zrobic ja w 1 dniu miesiaczki. Test robimy nie 6 dni po stosunku ale 6 dni od ew. zaplodnienia ale zawsze lepiej jest poczekac do @ gdyz nie wiadomo kiedy zagniezdzil sie zarodek lub czy nie dojdzie do samoistnego poronienia ( 40% kobiet nawet nie wie ze byla w ciazy ). Vera nie stresuj sie bo to bardziej opozni @. Wez ciepla kapiel i sie zrelaksuj to naprawde pomaga.

Gość Vera753
Okresu nadal nie mam.. jutro zrobie jeszcze jeden bo mimo iz nie minelo 14dni to jest juz termin spodziewanej miesiaczki. Dzisiaj kupie test a jutro zrobie. Strasznie sie boje. :|

Gość Vera753
Tylko wiesz.. hmm. Ja już tutaj z nerwów nie wytrzymuje a tak łatwo i szybko teraz badań nie zrobię bo są święta. Ej, wiem że to nielegalne itd ale jest coś takiego jak tabletki poronne, prawda? Koleżanka mojej przyjaciółki zastosowała coś takiego jak się dowiedziała że jest w ciąży.

Gość Vera753
Ale ja nie mowie o tabletkach 'po'.. tak jak mowie. kolezanka mojej przyjaciolki nielegalnie zalatwila tabletki PORONNE.. krwawila. tak jakby nastapilo normalne poronienie.

Gość Vera753
Mam okres ! : )