Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona19

DZIEWCZYNY BŁAGAM NAPISZCIE MO CO O TYM SĄDZICIE:(:(

Polecane posty

Gość zaniepokojona19

Błagam pomocy..mam 19 lat.28stycznia zabawiałam sie z moim chłopakiem ciuchy poleciały itd ale nie było jako takiego kontaktu seksualnego miedzy nami tzn on nie był we mnie (ale jednak wtytrysk u niego był i wszystko z tym związane)..i kiedy wróciłam do domu jakoś dziwnie mi sie w głowie kręciło i przez 5 kolejnych dni dziwnie sie czułam do tego zaczełam wyczytywać o obiawach ciąży itd i 6 dnia powiedziałam o moim samopoczuciu chłopakowi..porozmawialismy o tym on stwierdził ze nie było możliwosci zeby dostała sie sperma do mojej pochwy i to mnie jakos uspokoło i to złe samopoczucie zniknęło jednak z niecierpliwością czekałam na okers i go dostałam z 11/12 lutego wtedy komień spadł mi z serca..no i w marcu dostałam miesiaczki (11marca) i wszystko było ok do tamtego tygodnia jak stanełam w lustrze i zobaczyłam swój brzuch odniosłam wrażenie że jest grubszy...ja nie wiem czy to jakies urojenie czy co ale zaczynam juz wariować..:(:( dziewczyny czy jest możliwość ze jednak mogłabym być w ciąży??:( nie mam żadnych dolegliwości żadnych nudnosci nie jestem senna nie mam bolących i obrzmiałych piersi w ogóle żadnych innych objawów tylko ten brzuch mi nie daje spokoju:(:( CO O TYM SĄDZICIE?? CZY JA FAKTYCZNIE MOGE BYĆ W CIĄŻY?? CZY POPROSTU SIE SPASŁAM JAK PROSIE I OD JEDZENIA TAKI MAM BRZUCH(w obecnej chwili waże 49kg) BŁAGAM POWIEDZCIE CO O TYM SĄDZICIE BO JA ZACZYNAM FIKSOWAĆ:(:(:(

Gość brutalnie szczery
Spasłaś się jak prosię. :classic_cool:

Jestem pewna ze masz urojenia.Jestes mloda i boisz sie ciazy.Zabezpiecz sie najlepiej antykoncepcja bo przez przezrwatywy zaszlam w ciaze!Napewno przytylas albo sobie wmawiasz ze przytylas.Masz 49 kg wiec jestes chudziutka i niewiem gdzie ten tluszcz u ciebie sie znajduje:)

Gość brutalnie szczery
@Monika_32 Nieważne, czy spuścił się jej do gardła czy na cycki - jeśli miała okres w lutym i w marcu, to chyba nie jest w ciąży tylko się po prostu utuczyła ;-)

Gość to pozimowe sadełko
nie masz czym się martwić, weź się za ćwiczenia jakieś ;)

Gość zaniepokojona19
Booże..no ja myśle..to było tak że ja prawie na nim leżałam ale pochwa była zdala od jego penisa i sie bardzo pilnowałam żeby nic sie nie postało tam gdzie nie trzeba:/ i według niego nie było mozliwości żeby sie sperma do pochwy dostała i ja też wszystkie możliwości rozpatrywałam i też mi sie wydawało że to nieprawdopodobne..ale nie rozumiem tylko tego dziwnego samopoczucia przez pierwsze dni..a teraz ten cholerny brzuch:/ wydaje mi sie ze jest grubszy:/ a jeszcze jedno jeśli sie jest w ciaży to w trzecim miesiacu brzuch jest jakiś twardszy albo coś wtym rodzaju?

Gość Kura2121
trzeba bylo pomyslec wczesniej.widac ze cale nic wiesz o seksie. "i kiedy wróciłam do domu jakoś dziwnie mi sie w głowie kręciło i przez 5 kolejnych dni dziwnie sie czułam do tego"-czy ty wiesz co piszesz.tak od razu po seksie brzuch rosnie!!?glupia panna. wez sie za ksiazke od wychowania sekualnego z gimnazjum poczytaj troche a potem zdecyduj czy wskoczyc do lozka czy nie.

w 2 czy 3 msc zaczniesz wymiotowac i wszystko wiesz!ja bylam w 2 msc w ciazy i mialam okres.W 3 msc zaginal i wymiotowalam,spalam ciagle i brzuch dopiero w 4 msc mi sie pojawial

Gość zaniepokojona19
Widać nie wiem..:/ i jestem głupia panna kura czyli uważasz że na 100% to tylko głupie urojenie??

jesli kolo cipki nie bylo spermy to masz urojenia!idz do ginekologa po antykoncepcje!ja na gumkach nie jade bo orgazm mam slabszy i gumka drazni i ociera a nie podnieca!i masz 100%pewnosc ze nie zajdziesz o ile bierzesz na czas tabletki!

Gość zaniepokojona19
Niee to ja ani razu nie wymiotowałam w ogóle wszystko wporządku jest z moim samopoczuciem..tylko w te pierwsze dni od 28 stycznia tak dziwnie sie czułam tak jakby mnie na mdłosci brało ale po rozmowie z chłopakiem nastepnego dnia dużo lepiej sie poczulam..

Obawiam się, że jest gorzej, niż myślisz. Otów w myśl pewnej teorii filozoficznej świat jest taki, jakim go postrzegamy. Czyli - jest tak, jak Ci się wydaje. Czyli - nie dość, że się spasłaś, to jeszcze na dodatek jesteś w ciąży.

Gość zaniepokojona19
A jeszcze jedno w związku z tym brzuchem:/ jeśli sie jest w 3 miesiącu ciąży to brzuch jest jakiś twardszy boli albo coś?

dziwne samopoczucie przez te pierwsze dni ? Po zajściu w ciąże, nie ma żadnych objawów w ciągu kilku dni!!!!! Oznaki ciąży występują po jakimś czasie!! A jeśli chodzi o waszą sytuacje to z tego co piszesz nie ma możliwości zajścia w ciąże....

Gość idź do spowiedzi
to ci przejdzie

Gość zaniepokojona19
Czyli możliwe że to jak sie wtedy czułam było wynikiem tego zamartwiania sie tym i ciągłego myslenia o tym??? Bo w lutym okresu dostałam w marcu tez pare godzin wcześniej niż w lutym (w lutym z 11/12 a w marcu 11)

Gość Kura2121
daj spkoj z pewnoscia nie jestes w ciazy wiec nie lamentuj i ciesz sie zyciem;)