Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reretye

magazynier,pracownik biurowya tak naprawde AKWIZYCJA!

Polecane posty

Gość reretye

Szukam pracy imam dosyć!!W gazecie piszą zatrudnimy do 3 działow i wymieniają własnie te.Dzwonie owszem poszukujemy magazynier pracownik biurowy bez doświadczenia prosze przyiść(ale gdzies tam napomknie że szukają też asystenta sprzedaży)przychodze marnuje czas o tch stanowiskach którymi jestem zainteresowana pani mowi krótko,twierdzi że jest potrzebne 6 miesieczne dosiwadcznie na stanowisko magazyniera na stanowisko biurowa 2 letnie a na stanowsko aystenta sprzedazy niepotrzebne.DOdaje ze tu pansja to 2500tys przy tamtych stanowiskach nie spomina o wynagrodzeniu i ze tu praca jest bardziej odpowiadzielna dlatego wynagrodzenie duze.Pytams koro tak dlaczego tu nie trzeba doswiadczenia a pani robie wielkie oczy!!PRzychodze do domu wchodze wnet a okazuje sie ze to zwyjkła akwizycja łazenie po domach i wciskanie ludziom kablówki!!!Podejrzewam że tamtych stanowisk w ogóle nie ma!!I ogłoszenia kłamią po to by zwerbować ludzi do tego beznadziejnego zajęcia!!Za to powinny byc kary,bo niektórzy marnuja sój czas zwalniają sie z pracy!!do tego manipulacja jest tania i niedopracowana,czułam że robią ze mnei debila!!

Gość hehehehheheheeee
miałam identycznie potem dzien próbny gdzie pracowało sie za darnmo i dopiero wtedy dowiedziałam się na czym ma polegać praca

Gość reretye
zastanawiam sie czy jest paragraf na takie robienie zludzi debili.Skoro kłamią potencjalnych pracowników to pwenie i klinetów i pracowników potem tez.Na drugi dzien dzwonie z innego telefonu jeszcze raz i pytam czy na stanowisko magazyniera i pracownika biurowego potrzebuja doswiadczenia pani mówi że NIE i ze mam przyiść.To ja jej przypominam że wczoraj u nich byłam i mówiła że "tak i tylko asystent sprzedazy wchodzi w grę i pytam co sie zmieniło od wczoraj"Sekretarka zaniemowiła i dała mi kierowniczke która sie na mnie wydarła i robiła ze mnie debilkę dalej mowiąc że warunki sie zmieniły bo mieli tle kandydatów i to chyba normalne ze wzieli tych z dowiadczeniem!!ALe co sie zmieniło drugiego dnia???bo ja dzwoniłam na drugi dzień nie wiedzieli kim jestem i znowu robiliw butelke!!Potem w internecie dowiedziałam się że to biuro sprzedazy bezposredniej wiec jakie magazyny!! zato powinny byc kary bo myslą ze są tak cwani!!?

Gość nie ma na to paragrafu
:)zerują na naiwnosci

Gość ja kiedys tez tak trafilam
ogloszenie praca w biurze i aktywna sprzedaz :O poszlam na rozmowe, gadalam chyba z 45 minut, pierrdolilam juz od rzeczy bo nie wiedzialam co wiecej mowic w koncu doszlo do pytania o charakteryzujacej mnie pracy, mowie zatem, ze zgodnie z moim kierunkiem jestem zainteresowana praca w biurze, facet na to co sadze stanowisku przedstawiciela handlowego (wtdy ten tytul dopiero sie przyjmowal wczesniej bylo w ogloszeniach tylko jako akwizycja) ja mu odpwoedzialam, ze nie ejstem zainteresowana akwizycja, zalezy mi na pracy w wyuczonym zawodzie facet tylko sie usmiechnal i juz wiedzialam, ze rozmowa jest skonczona choc jeszcze dla formalnosci cos tam pierrdolil pod nosem :O podziekowal za rozmowe obiecal ze sie skontaktuje i tyle o nim i jego firmie slyszalam :O

Gość akwizycjaaaaaaaaaa
Akwizytorów do sprzedaży usług ENERGIA DLA FIRM. Bezpośrednio od 70 do 120 zł. Bez handlowców ds-group z uwagi na obawy dokonywania fałszerstw. Wyślij CV: akwizytor@energiadIafirm.pl Akwizytorów do sprzedaży usług ENERGIA DLA FIRM. Bezpośrednio od 70 do 120 zł. Bez handlowców ds-group z uwagi na obawy dokonywania fałszerstw. Wyślij CV: akwizytor@energiadIafirm.pl Akwizytorów do sprzedaży usług ENERGIA DLA FIRM. Bezpośrednio od 70 do 120 zł. Bez handlowców ds-group z uwagi na obawy dokonywania fałszerstw. Wyślij CV: akwizytor@energiadIafirm.pl Akwizytorów do sprzedaży usług ENERGIA DLA FIRM. Bezpośrednio od 70 do 120 zł. Bez handlowców ds-group z uwagi na obawy dokonywania fałszerstw. Wyślij CV: akwizytor@energiadIafirm.pl