Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczek - 22. chcę tego !

Szukam kobiety która wprowadzi mnie w świat seksu ...........................

Polecane posty

Jestem prawiczkiem bo niepotrzebnie doprawiałem ideologie do życia. Zrozumiałem już że był to błąd i chcę poznać smak seksu. Nie miałem do tej pory nigdy dziewczyny ale nie dlatego że jestem beznadziejny. Powiedziałbym nawet że jestem niczego sobie :P Chętnie umówię się na spotkanie z Tobą - jeżeli chcesz pobaraszkować z sympatycznym chłopakiem który oprócz seksu lubi także poflirtować , poszeptać Ci czułe słówka do ucha , poprzytulać się ... daj znać :) Resztą zajmę się ja. Oczekuję od Ciebie cierpliwości oraz wyrozumiałości. Nie gwarantuję Ci przeżycia wielkiej rozkoszy , zagwarantuję Ci natomiast przeżycie miłej przygody. Mam klasę i postaram się żebys dobrze mnie wspominała , nie czuła się zawiedzona :) gg : 22055055

naprawdę nikt nie chce ? :)

Gość eqweeqw43
Nie osmieszaj sie, nawet nie zdazysz zdjac spodni i juz sie spuscisz. Na razie zadna Cie nie zechce, jedyna rada to wydac kilka tysiecy u prostytutki. Przyznajac sie do tego ze jestes prawiczkiem narazisz sie tylko na drwiny i szyderstwa.

hmmm .... Ze spuszczeniem się to nie problem. Spuszczę się raz a później drugi już tak szybko nie będzie :) Pewnie na sam widok twoich cycków stałby mi jak kamień a kilka twoich muśnięc ustami o Niego doprowadziłoby mnie do wylewu spermy :D Ale po chwili uprawialibyśmy normalnie seks :) To nie jest tak że facet tylko raz może się spuścić i już kilka godzin mu się nie chce.