Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julkaaaaa

Seks z zonatym

Polecane posty

Gość Julkaaaaa

Powiedzcie mi... umawiam sie na seks z kierownikiem..razem pracujemy i wpadlismy sobie w oko ;) On niestety jest zonaty i ma malenkie dziecko..ale zdradza zone ze mna.. powinnam to skonczyc?

Julka, chyba jesteś idiotką skoro takie pytania zadajesz na necie. Zastanów się co mówi twój mózg.

Gość a jaaaaaaaa
głupie pytanie :O Pewnie, ze skończyć. Postaw się w sytuacji żony. Jakbyś nią była i miała maleńkie dziecko to pewnie byś się ucieszyła na wiadomośc , że mąż ma kochankę , nie??

Gość Julkaaaaa
ale dobre nam razem... dlaczego ja mam sama na własne zyczenie z tego rezygnowac?? skoro jest to wspanialy facet...

Gość zielona_fala
nie pytaj się nas bo to nie ma sensu jest ci dobrze z nim w łóżku? a co ma do tego żona i małe dziecko? dziecku to nie przeszkadza a żona? żonie? kto wie może też nie przeszkadza

Gość cyk cyk mon amour
miałam podobną sytuację....no może nie do końca, bo to nie mój szef a kumpel..... skończyliśmy to pół roku temu, ale on wrócił..... i chce znowu .... do dupy to dziewczyno, nie właź w takie coś

Gość pertrol
narazie jest fajnie ale pózniej ,,,

Gość ałłłłłłłłł
dziewczyno zastanów się dwa razy co robisz ,bo jak to Cię w kręci to zaczną się problemy

Gość lusia-busia
Zgadzam się absolutnie z sensem wypowiedzi powyżej. Nie napisałabym tego tak dosłownie - więc dziękuję , że ktoś potrafił.